Jogos a felháborodásom? Szóljak a páromnak vagy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Párom volt párja kb egy órája felhívta a páromat, hogy menjen el hozzájuk mert a két éves kislányuk lázas. Párom persze egyből rohant mint egy fél őrűlt. Nem tudom mit képzel az a nő! Mégis mitől lenne lázas a gyerek nyáron? Ès a párom mit tudna vele kezdeni? Az a hülye meg elhisz mindent ennek a nőnek. Mit tehetnék?2014. júl. 31. 13:18
21/24 anonim válasza:
Te hány éves vagy amúgy? csak mert életemben ekkora hülyeséget még nem olvastam, hogy valaki csak télen lehet lázas!! A férjem júniusban volt beteg 39 fokos lázzal.
Amúgy persze, biztos az anya képes ezt hazudni, hogy beteg a gyerek...mindenki magából indul ki kérdező
22/24 anonim válasza:
Tegnap este lázas voltam,mivel meghűltem. Valószínűleg a lány is.
Gondolkozz el picit!
23/24 anonim válasza:
Nem! Nem jogos!
Én is rohannék, ha a gyerekemről lenne szó.
24/24 anonim válasza:
Az én páromnak is van gyereke előző kapcsolatából. Kirúgnám a pasit a p***ba, ha nem a beteg gyereke lenne neki a legfontosabb. Kívánok a te párodnak is egy megértőbb nőt. (akár benned találja meg, akár nem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!