Jogos a felháborodásom? Szóljak a páromnak vagy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Párom volt párja kb egy órája felhívta a páromat, hogy menjen el hozzájuk mert a két éves kislányuk lázas. Párom persze egyből rohant mint egy fél őrűlt. Nem tudom mit képzel az a nő! Mégis mitől lenne lázas a gyerek nyáron? Ès a párom mit tudna vele kezdeni? Az a hülye meg elhisz mindent ennek a nőnek. Mit tehetnék?2014. júl. 31. 13:18
11/24 anonim válasza:
Még a 30 éves párom is volt lázas anno, egy gyerek is simán lehet. Ha lázas a gyerekem én is be tudok pánikolni, meg tudom érteni, hogy hívta a gyerek apját. Inkább te vagy a hülye, hogy ezt se tudod megérteni.
12/24 anonim válasza:
Az én 2 éves fiamnak 2 hete napokig 38.7 volt a láza, képzeld el. Te nem vagy normális.
13/24 anonim válasza:
Szerintem keress olyan pasit magadnak, akinek nincs gyereke, se exe.
14/24 Imola Ágnes válasza:
Mit tehetsz? Pakolj anyukám! Szedd össze a cuccodat, és hagyd békén azt a szerencsétlen pasit. Bármelyik normális apa azonnal rohan a gyerekéhez, ahogyan a te párod is tette, te meg lehülyézed. Szép vagy, gratulálok.
15/24 anonim válasza:
Nyár kérdések időszaka. Menjél barátokkal focizni strandra ne internetez.
16/24 anonim válasza:
A szomszédom 30 éves felnőtt nő, és képzeld el, a nyár közepén, pár hete tüdőgyulladással több hétig nem ment dolgozni. Itt egyedül te vagy a hülye már ne is haragudj..
17/24 anonim válasza:
De írhatunk mi akármit, annyira sötét vagy, hogy inkább nem írom le. Majd megtudod, hogy nem évszak kérdése a betegség, ...
18/24 anonim válasza:
Egy férfi és egy nő sem ér annyit valakinek, mint a gyerek.
19/24 anonim válasza:
Miért, szerinted valaki csak télen lehet lázas?
Hány éves vagy ilyen gondolkodással?
Nem jogos a felháborodásod. Természetes, hogy a gyerek az első a 'párod' életében. Ne legyél ennyire féltékeny, mert elég hamar szingli leszel...
Undorító vagy.
20/24 anonim válasza:
Az lenne a baj, ha nem érdekelné a gyerek állapota, nem?
Mit tegyél? Legközelebb ne kezdj olyan pasival, akinek gyereke van.
Mit képzel a nő? Te mit képzelsz...?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!