Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek h vegyem ra a...

Szerintetek h vegyem ra a szuleimet h hamarabb megvegyek nekem a telefont?

Figyelt kérdés

2014. júl. 30. 20:05
1 2
 11/14 szalasz87 válasza:
Hát ha mondjuk összegyűjtenéd az árának egy részét az elég nyomos indok lenne, ha mondjuk látnák hogy mennyi dolgozol érte, valahogy... ha nem találsz munkát adj el régi holmikat, vagy gyűjts papírt vagy valami, nem tudom, nekem alapból volt mindig félretett pénzem.
2014. aug. 4. 00:00
 12/14 A kérdező kommentje:
van nekem is es ugy gondoltuk h ok is adnak bele meg en is
2014. aug. 4. 08:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Mondjuk kérd meg az ikertesódat,hogy segitsen...(2 gyereknek már egészen más telefont venni,mint 1-nek)

Hogy honnan veszem?

Te tetted fel azt a kérdést is,hogy ciki-e 14 éves ikerpárnak ugyanolyan telefon...:)

Javaslom inkább gyűjts Te magad a telefonra. :)

2014. aug. 5. 10:45
 14/14 Stift válasza:
Attól függ! Ha anyukádnak van több pénze és ő akarja megvenni, akkor pl csinálhatod azt hogy mire hazajön fáradtan a melóból addigra főzöl neki egy kávét(gondolom 14en azt tudsz főzni), vagy ha reggel nem volt idely megvetni az ágyat, te megveted :D, szóval ilyenek, meg talán tudod még azt csinálni hogy apukádtól kérsz pénzt, és veszel neki valamit, én pl hamuzót vettem, (de aminek úgy érzed hogy anyukád örül) Sok sikert!
2014. aug. 8. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!