Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kérdezzem meg, hogy a...

Hogy kérdezzem meg, hogy a barátom itt lakhatna-e, amíg ők külföldön vannak?

Figyelt kérdés

Anya és a férje pénteken mennek nyaralni. Én itthon maradok, egyedül. És arra gondoltam, hogy itt lehetne a barátom, mert éjszaka nem szeretnék egyedül lenni.

De nem tudom, hogy hozzam fel anyának... A barátom nem az az 'anyukák kedvence' típus, inkább az, aki miatt rács kerül az ablakomra és plusz zár az ajtókra. Nem olyan rossz ő, erre már anya is rájött és sokat változott az egész kapcsolatunk a kezdetek óta, mi is változtunk vele (10 hónapja vagyunk együtt, nekem ő az első barátom).

Anya elengedett vele Bécsbe egy koncertre, a Soundra és a Szigetre és tavasszal vidékre is eljött velünk, anya szüleihez. Szóval már sokkal engedékenyebb, mint a kapcsolatunk elején, amikor 15 percenként írta az sms-eket, hogy minden oké-e.

De mit hozzak fel indokként, hogy tuti megengedje?

2014. júl. 30. 12:10
 1/10 anonim ***** válasza:

Akkor ha ennyire elfogadják egyszerűen vesd fel a témát.

Mondd, hogy nem szeretnél egyedül lenni, mert félsz, meg amúgy is, lány vagy, és szeretnéd, ha a barátod átjönne "vigyázni rád".

Szerintem nem lesz gond, én megengedném a gyerekemnek (ha normális ő is, a srác is... szexelni akarnak, szexeljenek - ha kell, gumit is hagyok nekik -, de azért megnyugtatna a tudat, hogy nem tökegyedül van a lányom napokig).

2014. júl. 30. 12:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Őőő, igen: a szex téma: ha nem 14-15 évesek vagytok :D
2014. júl. 30. 12:16
 3/10 A kérdező kommentje:
16 vagyok. :)
2014. júl. 30. 12:35
 4/10 anonim ***** válasza:
27%
Jujj de jóó ikszdé akkor 1-2 hónap múlva majd jöhet a kérdés, hogy terhes vagyok mit hazudjak anyucinak ikszdéé xD
2014. júl. 30. 12:59
 5/10 A kérdező kommentje:

Hány éves, 10?

A válaszodból ítélve nem lehetsz túlságosan érett.

2014. júl. 30. 13:05
 6/10 anonim ***** válasza:
16 évesen korainak tartom az együtt lakást, de egy kérdést azért megér.
2014. júl. 30. 15:29
 7/10 anonim ***** válasza:
43%

az még nem együtt lakás hogy a fiú ott van vele amíg a szülők nyaralnak, ami gondolom nem hónapokig tart. egy- két hét biztos belefér...:D szerintem nyugodtan megkérdezheted és ha bírják a barátodat akkor nem lesz ellenükre:D lehet hogy még örülni is fognak hogy van aki vigyáz rád...

a szexről meg annyit hogy 16 évesen manapság tök elfogadott tekintve hogy már a 13 évesek is élnek nemi életet / ami elég elkeserítő de ez van./, a lényeg az hogy védekezzenek...

2014. júl. 30. 15:37
 8/10 anonim ***** válasza:
16 évesen még a szexhez is fiatal vagy, az együttalvás sem része a te életednek még. Mindennek eljön az ideje, ne siettesd.
2014. júl. 30. 20:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Szegény lányt hagyjátok már, hadd élje az életét, ne fojtsátok meg.

Majd ő eldönti, mihez kicsi, mihez nem, ha pedig később megbánja, nos, nem ez lesz az egyetlen dolog az életében amit megbán, de legalább tanul belőle...

2014. júl. 31. 01:00
 10/10 A kérdező kommentje:

Amiért egy hétig együtt alszunk, még nem költözünk rögtön össze hónapokra. :)

De amúgy beszéltem anyával és megengedte.

2014. júl. 31. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!