Engedélyt kell kérnem és elfogadnom?!
21 évesen, dolgozom, engedélyt kell kérnem ha menni szeretnék valahova?
És ha csak hétvégente találkozom a párommal, akkor megmondhatják a szülők hogy most én se mehetek a páromhoz hétvégén, és ő se jöhet? megtilthatják??
Baj nekik hogy hétvégeken vele találkozom, és nem otthon ülök velük meg csinálom a házimunkát..
Hétközben segítek azért, de figyelembe sem veszik.
Ordibálnak, hogy az van amit ők mondanak, a hátamra is üt anyám ha ideges lesz ekkor..
Meg azt mondják hogy a párom se bíztasson hogy nem kell már engedélyt kérnem. És hogy nem vagyok felnőtt.
Vicc kategória amit csinálnak!
Magamtól észreveszem amit kell, mosogatok felsöprök, fürdőszobát takarítok. Soha nem kell figyelmeztetni, mert van rálátásom, és nem 13 éves vagyok akinek le kell osztani amit csinál. Időnként főzök is, tehát amit csinálni kell azt saját magam önszántából teszem és neki állok a takarításnak.
Internetezésről annyit, hogy abszolút nem szoktam számítógép előtt ülni, naponta 5-10 perc amit gyakorira feljövök hogy ide válaszoljak, de fogalmam sincs mikor voltam utoljára számítógépnél, egyszerűen nem köt le az egész.
Ha hazaérek akkor porszívózom, mosogatok stb, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!