Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engedélyt kell kérnem és...

Engedélyt kell kérnem és elfogadnom?!

Figyelt kérdés

21 évesen, dolgozom, engedélyt kell kérnem ha menni szeretnék valahova?

És ha csak hétvégente találkozom a párommal, akkor megmondhatják a szülők hogy most én se mehetek a páromhoz hétvégén, és ő se jöhet? megtilthatják??

Baj nekik hogy hétvégeken vele találkozom, és nem otthon ülök velük meg csinálom a házimunkát..

Hétközben segítek azért, de figyelembe sem veszik.

Ordibálnak, hogy az van amit ők mondanak, a hátamra is üt anyám ha ideges lesz ekkor..

Meg azt mondják hogy a párom se bíztasson hogy nem kell már engedélyt kérnem. És hogy nem vagyok felnőtt.

Vicc kategória amit csinálnak!

2014. júl. 29. 10:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Felmerül az a kérdés, hogy gyerekként viselkedel e otthon. Meglátod e mit kell tenni, részt veszel e a takarításban bevásárlásban, mosás vasalás. Ha erre mindig figyelmeztetni kell, akkor még bizony gyerek vagy. Egy felnőtt tudja, hogy egy közösségben neki is feladata van és nem csak azt teszi, amit rábíznak mint egy gyerek. Ha munkából haza mész, nem biztos, hogy az interneten kellene lógnod. Nem szállodában laksz. Ezt gondold végig, mitől kezelnek gyerekként. NEM BÁNTANI AKARLAK! csak gondold végig mivel érdemelted ki, hogy gyerekként kezelnek. Ha úgy döntesz, hogy elköltözöl, vajon képes vagy magadról gondoskodni? Pénzt beosztani tudsz? Főzni? mert az is fontos, hogy megfelelően étkezzél.
2014. aug. 5. 06:53
 22/25 anonim ***** válasza:
Te egy bizonytalan döntésképtelen ember vagy , akkor ne csodálkozz azon , ha gyerekként kezelnek. " Úgy érzem elleneznék azt is, hogy elköltözzek" Mikor szoktál határozottan dönteni? Valamikor el kellene kezdeni. Nem?
2014. aug. 5. 08:13
 23/25 anonim ***** válasza:
Ha a házimunkát megosztanátok, és ténylegesen meg is teszed, pl. Tied a mosogatás a fürdőszoba tisztán tartása és a vasalás, már sokat tettél azért, hogy felnőttként kezeljenek. De ha úgy gondolod, hogy "segítesz" a szomszéd segít!!!! te a saját piszkodat takarítod el. Nem alszunk hétvégén délig, hanem szorgalmasan részt veszek a főzésben, hogy tanuljak meg főzni!
2014. aug. 5. 08:49
 24/25 anonim ***** válasza:
Most hogyan képzeled tovább? Mit akarsz tenni? Látod? ők is azt mondják nem vagy felnőtt
2014. aug. 5. 10:11
 25/25 A kérdező kommentje:

Magamtól észreveszem amit kell, mosogatok felsöprök, fürdőszobát takarítok. Soha nem kell figyelmeztetni, mert van rálátásom, és nem 13 éves vagyok akinek le kell osztani amit csinál. Időnként főzök is, tehát amit csinálni kell azt saját magam önszántából teszem és neki állok a takarításnak.

Internetezésről annyit, hogy abszolút nem szoktam számítógép előtt ülni, naponta 5-10 perc amit gyakorira feljövök hogy ide válaszoljak, de fogalmam sincs mikor voltam utoljára számítógépnél, egyszerűen nem köt le az egész.

Ha hazaérek akkor porszívózom, mosogatok stb, ez van.

2014. aug. 7. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!