Engedélyt kell kérnem és elfogadnom?!
21 évesen, dolgozom, engedélyt kell kérnem ha menni szeretnék valahova?
És ha csak hétvégente találkozom a párommal, akkor megmondhatják a szülők hogy most én se mehetek a páromhoz hétvégén, és ő se jöhet? megtilthatják??
Baj nekik hogy hétvégeken vele találkozom, és nem otthon ülök velük meg csinálom a házimunkát..
Hétközben segítek azért, de figyelembe sem veszik.
Ordibálnak, hogy az van amit ők mondanak, a hátamra is üt anyám ha ideges lesz ekkor..
Meg azt mondják hogy a párom se bíztasson hogy nem kell már engedélyt kérnem. És hogy nem vagyok felnőtt.
Vicc kategória amit csinálnak!
Azt írod, nehéz felnőttként helyt állni, ha otthon ennyire lehúznak. Ez nagyon velős meglátás. A legjobb, amit tehetsz, hogy elköltözöl otthonról. Még akkor is, ha csak nagyon szerény körülményeket tudsz megengedni magadnak egyelőre. Mert így az energiáid 90%-a a szüleiddel folytatott harcra megy el, 10% meg nem elég a felnőtté váláshoz...
Hajrá!
Nem vicc, hanem terror. Kőkemény terror.
Nézd, az ilyen ellen két lehetőség van - és ez nagyon nem vicc: vagy megszoksz (azaz betörsz a terrorjukba), vagy megszöksz (azaz lelépsz és fellázadsz ellenük).
"a hátamra is üt anyám ha ideges lesz ekkor.."
És ezt te 21 évesen, felnőtt emberként ELTŰRÖD?! Miért nem ütsz vissza? felnőtt vagy! Eltűröd, hogy üseneke, mint egy kutyát? Miért nem költözöl el? Miért nem kérsz segítséget pszichiátertől, pszichológustól, ilyen fokú terror ellen?
Vagy az egészet csak kitaláltad, mert halálra unod magad?
Egutobb rautott a hatamra, annyira elborult az agya.
Nehez :/ persze neha rendesek is,de amig itt lakom azt hiszik csak az ő szavuk letezik... De ha el akarnek koltozni az se tetszene nekik
"De ha el akarnek koltozni az se tetszene nekik"
És???
Még mindig nem mondtad el nekünk, hogy VALÓJÁBAN miért is nem költözöl már el...
Ha nagyon akarnál, mennél, pasival közös albiba, vagy valakivel közösbe. Vagy kisebb lakásba, vagy olcsóbb környékre.
Én úgy érzem, jó ez neked, különben már lépnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!