Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért viselkednek így, mert...

Miért viselkednek így, mert ideköltözik a barátom? Ez miért az én hibám?

Figyelt kérdés

A barátom Magyarországra költözik, csak miattam (még van 1 évem a gimiből). A szüleim pedig szinte haragszanak, vagy nem tudom.

Anya szerint ez önzőség, meg miért nem elég, hogy 2-3 hetente találkozunk (több ezer km-re él). De én sosem mondtam neki, hogy költözzön ide, az ő ötlete volt.

2014. júl. 29. 09:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
16%
A szuleid lakasaba onkenyesen bekoltozik egy idegen, es te csodalkozol, hogy a szuleidnek nem tetszik? A helyukben be sem engednem. Ilyen bunko a pasid, hogy szo nelkul odakoltozik, ugy, hogy senki sem hivta? Ha a szuleidnek van esze, borondostul dobjak ki.
2014. júl. 29. 10:02
 2/14 A kérdező kommentje:
Dehogy, nem hozzánk költözik.
2014. júl. 29. 10:02
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy tényleg azt hiszik a szüleid, hogy te győzted meg párodat a költözéssel kapcsolatba, mert hogy szerintük neked nem elég a 2-3 hetente egy találkozás.

Szerintem ülj le anyuddal, és nyugodtan beszéljétek át ezt a dolgot. Nem kell ezen kiakadni, máshogy látja ezt mint Te.

2014. júl. 29. 10:06
 4/14 anonim ***** válasza:
24%
Akkor írd ki normálisan a kérdést!
2014. júl. 29. 10:07
 5/14 anonim ***** válasza:
79%

Normálisan van megírva, te már tegnap se tudtál értelmezni több helyen.

Lehet, tényleg azt hiszik, hogy te vetted rá...De fiatalok vagytok, lehet ez neki sok csak...a gyors tempó

2014. júl. 29. 10:20
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
"ideköltözik" - az az "ide" az pontosan hol?
2014. júl. 29. 10:29
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha nem hozzátok költözik, akkor ahhoz a szüleidnek semmi köze. A barátod oda költözik, ahova akar.
2014. júl. 29. 10:35
 8/14 anonim ***** válasza:
55%

"A barátom Magyarországra költözik,"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nem tudtok értelmezni tényleg?

2014. júl. 29. 10:38
 9/14 anonim ***** válasza:
40%

vagyis olvasni, bocsánat.

Nyugodtan lehet lepontozni, csak mert fáj az igazság, felfedezni, hogy ....

2014. júl. 29. 10:38
 10/14 anonim ***** válasza:
59%
1-es a kérdező normálisan írta ki a kérdést..írta hogy Magyarországra költözik a barátja és egy szóval se írta hogy hozzájuk költözik be. azért mert te nem tudsz egy pár mondatos szöveget értelmezni arról nem ő tehet.
2014. júl. 29. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!