Mit csináljak? Legszívesebben elmennék otthonról pár napra.
Csak magadat kergetnéd bajba, s miután jól leszidtak egymásnak esnének és azon marakodnának, hogy melyikük hibája, hogy nem mentél időben haza.
Inkább beszélj velük és mondd el nekik nyíltan és őszintén, hogy ezt a helyzetet már nem bírod, kapják össze magukat és találjanak valami megoldást, legyen az párterápia vagy akár válás.
Nem lesz semmi baj. Ezt én is megéltem, nálunk közrejátszott az alkoholizmus is.. Megteheted, amit írsz, ha van hol maradnod.. De állj apukád és anyukád elé, és közöld velük, hogy így tervezed, mert nem bírod tovább, el akarsz menni a tűzvonalból kicsit. Nem a Te életed kell tönkretenniük azért, mert ők nem bírnak már megmaradni egy légtérben. Ideje felnőniük és vállalni a hibáikat. Ehhez pedig senkinek nem kell elszökni. Ha az a megoldás, akkor fontolják meg a válást.
Ha gondolod, nyugodtan írj privát üzenetet.
20/L
Nem, egyáltalán nem erőszakos.
Nagyon félek ettől a helyzettòl, hiszen csak szeretem őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!