Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mutassam be itthon a...

Hogy mutassam be itthon a barátomat, ha apa ismeri és jóban van vele? Mennyire lesz kellemetlen?

Figyelt kérdés

Együtt vagyok egy férfivel, aki idősebb nálam és a szüleimmel is viszonylag jóban van (ő 30 éves, én 17 vagyok).

Már volt közöttünk valami, de most újra együtt vagyunk és nem akarok többet titkolózni, bujkálni, hazudozni.

De hogy mutassam be itthon? Hívjam el, vagy előtte beszéljek róla?

Valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy nyugodt vacsoránk legyen, négyesben...

2014. júl. 24. 11:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem, ennél "kicsivel" több dolgot tett. De látom, nagyon ismered, hogy így, ismeretlenül megmondod, milyen. :D
2014. júl. 24. 19:22
 12/13 anonim ***** válasza:
33%

Hagyjátok már. Nem ez volt a kérdés.

Egy éve még én is így gondoltam hogy mit akarhat stb.

De már nem szokás 30évesen gyereket vállani (mondván hogy egy 30 éves férfi már apa lehetne).

Hiába mondjátok neki, idegen ember szavára úgyse fog adni, akkor sem ha pedig az ésszerűbb.

Beszélj róla otthon, mondd el hogy elhívnád ebédre és szeretnéd ha nem lenne probléma.:)

2014. júl. 25. 23:26
 13/13 anonim ***** válasza:
ha a17 éves lányom beállítana egy 30 éves fasszal, sodrófával kergetném ki a hapit
2016. márc. 11. 05:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!