Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukámmal szeretnék élni de...

Apukámmal szeretnék élni de mit tegyek?

Figyelt kérdés
15éves vagyok, apukám kint dolgozik angliában, de én mindig is jobban szerettem mint anyukámat és anyukámmal nem is jó a kapcsolatom, régebben ivott, a pasija iszik , állandóan kiabál és apukámat is szidják stb! Apukám nagyon ritkán jár haza 1évben 1x vagy 2x és ki sem mehetek hozzá pár napra sem hogy lássan! Apukámmal szeretnék élni! Mit tegyek? Hova menjek?
2014. júl. 24. 10:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A te érdekeidet szolgálná, ha vele laknál, simán engedélyeznek mindent, csak apukádnak el kell indítani az ügyet.
2014. júl. 24. 13:02
 12/14 A kérdező kommentje:
Mennyi idő alatt zajlik le az ilyen?
2014. júl. 24. 14:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Kedves kötözködős. Amennyiben anyuka nem akarja, a birosagi oereksedes évekig elhúzódik es nem, nem fogjak engedni, higy kulfoldre költözzön a gyerek az anya akarata ellenére. Tan apuka hetente hazahoznam lathatasra, vagy mi? Ráadásul irta a kerdezo, hogy event e 1-2 alkalommal találkoznak. Gondolod, higy van olyan biro, aki igy elengedném a gyereket? Apuka pedig hónapokig járkálva a tárgyalásra Magyarországra?
2014. júl. 24. 15:05
 14/14 anonim ***** válasza:
2014. júl. 24. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!