Ti mit gondoltok egy olyan férfiról, aki több különböző nőtől született gyerekéről lemond, nem foglalkozik velük egyáltalán, nem neveli, támogatja őket és éli világát vidáman?
Nem állítom, hogy azok a nők, akik képesek voltak hozzámenni, jól, felelősen döntöttek.
Csak annyiról van szó, hogy engem most ebben az esetben, a férfi viselkedéséről alkotott vélemény érdekel, nem a nőkéről, hiszen a nők teszik a dolgokat azóta is nélküle, nevelik a gyerekeket. A férfi az, aki lelépett és éli világát.
7 válaszból eddig 1 szól a férfiról.
Nőgyűlölők vannak itt szép számmal? :D
Kérdező, ez ilyen álnaív kérdés, mint a "mit gondoltok az állatkínzásról?".
Milyen változatos válaszokat vársz, hm? "igen, támogatom"?
Vagy szeretnéd leírva is elolvasni, amit te gondolsz?
Mi a kérdés értelme?
Most a kérdést kritizálod, mert nem azt kérdeztem, amit te szerettél volna, hogy kérdezzek?
Ha nem tartod jónak a kérdést, nem kötelező válaszolni.
De nem a kérdésre válaszolni felesleges.
Szerencse, hogy nem nőnek születtem, mert látom, hogy gyűlölitek egymást...
14-es nek még:
Minthogy az egyik szenvedő alanya vagyok a kérdésemben leírtaknak, nem arra számítottam, hogy azok lesznek ekézve, akik anyaként normálisan járnak el, főleg hogy nem arra vonatkozott a kérdés.
De mindegy, az mutatja, hogy a nők között nincs szolidaritás, eddig is tudtam, most ez még inkább megerősít.
Nem érzem magam nőgyűlölőnek azért, mert azt írtam, egy kapcsolatban született rossz döntéshez két ember kell. A férfi felelőtlen, de a nő is az, aki vele akar családot alapítani. Ebbe mi a gyűlölet? A döntéseinknek következményei vannak, akkor is, ha a végén mi leszünk az a fél, aki rosszabbul jár. Sajnálatra lehetünk méltóak emiatt, de a felelősségünk attól még nem esz kisebb abban, amiben rosszul döntöttünk.
Hasonló példa: mindkét fél hibájából ütközik egy biciklis és egy autós. A biciklis összetöri magát, az autós megússza egy lökhárítócserével. Kit sajnálok jobban? A biciklist. Kit tartok felelősnek az esetben? Mindkettőt egyenlően. Ez nem azt jelenti, hogy gyűlölöm a biciklist, ugye érted? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!