Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A ti párotok mennyit foglalkoz...

A ti párotok mennyit foglalkozik a babátokkal?

Figyelt kérdés
Hány éves a párotok és hány gyereketek van?
2014. márc. 8. 10:18
 1/4 anonim ***** válasza:
69%

Első babánknál volt 32 éves, én szerintem nagyon jó apuka. Éjszaka nem engedte, hogy felkeljek hozzá, hogy napközben "több" energiám legyen. Némelyik férfi jobb "anyuka" lenne mint némelyik anyuka az biztos. Párom igazi anyáskodáson ment keresztül. Drágánk már 10 éves és imádja tanítani főleg Magyar történelemre mert az a kedvencük.

Sok év telt el és sajnos az egészségügyi állapotom befolyásolta a kistesó projektet. De szerencsére beköszönt a "gólya" jelenleg 6 hónapos vagyok és már "újra" kezd anyáskodni :)

2014. márc. 8. 10:29
 2/4 anonim ***** válasza:
59%

Nagyon sokat foglalkozik vele,amikor csak ideje engedi.

Ha dolgom akad o vigyáz rá. Nagyon szereti a lányom is.

Jól eljátszanak,olyankor nem is hiányol.

Ha kell eteti,tisztába rakja,feloltozteti.Elmennek sétálni.

A párom 32 éves,a lányunk 14 hónapos.

2014. márc. 8. 10:31
 3/4 anonim ***** válasza:
21%
Kérdező szerinted erre mennyi őszinte választ fogsz kapni?
2014. márc. 8. 10:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

38 eves, igazi apa, van mikor tobbet mint en, ha kimerult vagyok, vagy a dolgaimat intezem. Etetes, altatas,ejszakai felkeles ha valami van, pelenkzas,furdetes, seta, jatek,meg a mosas is.

Tehat mindent megcsinal, ha szukseg van ra, pedig 12orat dolgozik. Azt mondja, hogy az ove is 50%-ban es nem akar lemaradni semmirol.

2014. márc. 8. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!