Mit tegyek hogy könnyebb legyen? Vagy haljak utána énis?
Szia!
Hogyan lehet feldolgozni egy fájdalmas veszteséget? Szerintem sehogy!
De megpróbálhatsz együtt élni vele.
Vannak, akik befordulnak, elvesznek a saját elméjük labirintusában, és megrekednek valahol, ahonnan többé nem tudnak tovább lépni. A teher, amitől képtelenek megszabadulni, legyengíti őket.
De vannak olyanok, akik végül megtalálják a kiutat. Ők nem felejtenek, csak megtanulnak elengedni. Akik képesek erre, azok képesek bármire.
Sajnos anyukád elment, de számodra fojtatódnia kell az életnek! Ha megszűnni nem is, de idővel enyhülni fog a fájdalom.
Ne haragudj, de szerintem minimum depressziós vagy.
Akik kommenteltek, fogalmuk sincs, mi is ez, hiába írják, hogy szedje össze magát, mert ez ilyenkor nem elég!
Pszichiáter, pszichológus kellene, majd kilépni ebből az párkapcsolatból bármi áron!
Ha nem ezt teszi, akkor nagyon esélyes, hogy a kérdező egy elborultabb pillanatában meg fogja ölni magát sajnos.
Nem mindegyik tb pszichológus foglalkozik úgy a beteggel, ahogy kellene, pszichiháter meg csak gyógyszert ír, és csá.
De amúgy képzeld, voltam depressziós, sokszor, és mindig megfogadtam, hogy nem leszek, mert csak az időmet cseszem el az önsajnálattal...Most jutottam el odáig évek után, hogy rájöttem, környezetváltozást tenne jót, és teszek érte, mert itt és így megörülök.
Persze, ha nekem monjda valaki, hogy szedjem össze magam, tudom én is, hogy nem megy varázsütésre.
Tehát igen, jól gondolod, ez összetettebb annál, amit írunk pár mondatban, de te se látod még ezt olyan jól át, a lényeg nem is ez...hanem a kérdező, akinek új ismerettségek, barátságok is jót tennének szerintem, azt meg vagy munkán, vagy tanfolyamon, vagy szülői értekezleten teheti meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!