Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek hogy könnyebb...

Mit tegyek hogy könnyebb legyen? Vagy haljak utána énis?

Figyelt kérdés
Jövő hónapban lesz egy éve hogy meghalt az anyukám ...és azóta minden nap rám tör a felismerés hogy uristen ő már nincs már nincs kihez fordulnom nincs kire számitanom nagyon hiányzik nemi birom nem akarok már igy élni egyre csak roszabb minden!!és e mellett párkapcsolatban élek ami tele van problémával és senki nem ért meg engem nem tudom elmondani senkinek azt ami bennem van!!!egyre inkább azt érzem hogy nem érdemes élnem és már nemis szeretnék!!ha tudtok akkor alami biztos ötletet elfogadnék amivel véget vethetek a szenvedéseimnek!!köszönöm a válaszokat előre is..:(((((

#elvesztés.öngyilkosság.fájdalom
2014. júl. 21. 11:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogyan lehet feldolgozni egy fájdalmas veszteséget? Szerintem sehogy!

De megpróbálhatsz együtt élni vele.

Vannak, akik befordulnak, elvesznek a saját elméjük labirintusában, és megrekednek valahol, ahonnan többé nem tudnak tovább lépni. A teher, amitől képtelenek megszabadulni, legyengíti őket.

De vannak olyanok, akik végül megtalálják a kiutat. Ők nem felejtenek, csak megtanulnak elengedni. Akik képesek erre, azok képesek bármire.

Sajnos anyukád elment, de számodra fojtatódnia kell az életnek! Ha megszűnni nem is, de idővel enyhülni fog a fájdalom.

2014. júl. 21. 12:59
 12/19 A kérdező kommentje:
tudjátok az én helyzetem akár hogyan is nézem kilátástalan!olyan párkapcsolatban élek amben már bántottak is nem 1szer nem 2szer ja és a bökkenő 2hónapja megis csaltak amit elnéztem (mert igazábol nem tudok hová menni) és azóta is csak emészt és ezt a dolgot is saját magammal kell megbeszélnem!félek kilépni ebböl a kapcsolatbol mert ha megtalálna abbol csak bajom lenne és féltem a gyerekemet töle,apukámék meg közel laknak hozzánk kb 20km-re és igy hozájuk sem szeretnék e miatt menni!és ezt a 20 km-t emlitve irnám még hogy a páromnak azis baja ha havonta 3-szor beutazok busszal hozzájuk hogy megnézzem élnek e még(sajnálja a pénzt rá pedig bele férne a költség vetésbe 1000forint utazásonkén) egyébként apukám neveli még a 3testvéremet.ez a 3alkalom egy hónapban amikor én kilépek a kapun kivül a lakásbol mert különben sem kedvem sem eröm ki mozdulni és embereket látni!!!látjátok igy élek én mint egy zombi és valóban azt tart csak vissza hogy a gyereknek szüksége van rám és legalább ő róla tudom hogy feltétel nélkül szeret engem!!ezeknek a tényeknek a tudatában szerintem ti sem élnétek szivesen ezt a nyomorult életet ami nekem jutott mert ebben aztán minden van gyötrelem fájdalom bántás megcsalás elvesztés depresszió stb.........stb..........stb..
2014. júl. 21. 13:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Nehéz, de próbáld meg összeszedni magad a gyerek miatt. NEm hiszem, hogy bántaná a gyereket, és ha erőszakos, akkor fel is jeleentheted, ha apudhoz költözöl, és arra a cimre bejelentkezel, ő nem mehet oda, és nem balhézhat. Vagy ha igen, rendőrség... Aztán munkát is találnál ( vagy addig keresnél)és tesód is biztos szívesen segítenek vagy apukád a gyerekkel.
2014. júl. 21. 13:07
 14/19 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de szerintem minimum depressziós vagy.

Akik kommenteltek, fogalmuk sincs, mi is ez, hiába írják, hogy szedje össze magát, mert ez ilyenkor nem elég!

Pszichiáter, pszichológus kellene, majd kilépni ebből az párkapcsolatból bármi áron!

Ha nem ezt teszi, akkor nagyon esélyes, hogy a kérdező egy elborultabb pillanatában meg fogja ölni magát sajnos.

2014. júl. 21. 13:19
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem mindegyik tb pszichológus foglalkozik úgy a beteggel, ahogy kellene, pszichiháter meg csak gyógyszert ír, és csá.

De amúgy képzeld, voltam depressziós, sokszor, és mindig megfogadtam, hogy nem leszek, mert csak az időmet cseszem el az önsajnálattal...Most jutottam el odáig évek után, hogy rájöttem, környezetváltozást tenne jót, és teszek érte, mert itt és így megörülök.

Persze, ha nekem monjda valaki, hogy szedjem össze magam, tudom én is, hogy nem megy varázsütésre.

Tehát igen, jól gondolod, ez összetettebb annál, amit írunk pár mondatban, de te se látod még ezt olyan jól át, a lényeg nem is ez...hanem a kérdező, akinek új ismerettségek, barátságok is jót tennének szerintem, azt meg vagy munkán, vagy tanfolyamon, vagy szülői értekezleten teheti meg

2014. júl. 21. 13:23
 16/19 A kérdező kommentje:
kilépnék ebböl a kapcsolatbol de én már ugy vagyok vele hogy nem érdekel igy kell elviselnem ahogyan van és hogy meddig birom azt nem tudom tényleg nem tudom mihez vagy kihez folyamodjak!valmikor egy óvatlan pillanatomba legszivesebben kimennék a temetőre és addig kaparnám a kezemmel a sirját amig megnem találnám a koporsóját csak egy utolsó ölelésért....csak hogy lássam valóban nincs már ...nem tudom kitöl kérjek segitséget most is volt haza a párom ebédelni kérdezte mivan velem mondtam semmi és ennyi volt a beszélgetésünk kb nem tudom neki elmondani sem az érzéseim pedig nap mint nap rajta kivül mással szót nem váltok...
2014. júl. 21. 13:35
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy a párod is szenved? Gondolj rá is! Általában azt kapjuk amit adunk. 1-éve azt nézi hogy te hogyan sírsz. Ha te nem mosolyogsz az otthonodban senki nem lessz boldog. Én a helyedben (a pszichológus után!!!!) megpróbálnèk egy kis vidámságot sugározni,hátha azt kapnád vissza! Ne érts félre megértem a gyászodat!! 1 KÉRDÉS! :Te vissza kérdezted a párodat hogy milyen napja volt?
2014. júl. 22. 00:26
 18/19 A kérdező kommentje:
hát igen végülis megkérdeztem azt mondta azt csinálta amit szokot mi mást??sok az elvarratlan szál ebben a kapcsolatban és életben!!:((((((
2014. júl. 22. 09:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel! Ki süt még a nap! :)
2014. júl. 27. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!