Mit tegyek hogy könnyebb legyen? Vagy haljak utána énis?
Nekem a kislányom halt meg. Azt mondják, az idő minden sebet begyógyít. Hát nem. Mikor már kezdene hegesedni az a seb, akkor egy bevillanó emlék, vagy a felismerés, hogy ő már nincs, újra feltépi a sebet.
Én mindig arra gondolok, hogy csak átmeneti az elválás. A halottaink csak előre mentek, és majd mi is megyünk utánuk, és akkor majd mi hagyjuk itt az élő szeretteinket. Aztán majd ők is jönnek.
Pont a napokban olvastam Romy Schneider életéről. Az ő anyukája elvesztette az unokáját, rá egy évre a lányát, és így élt még durván 15 évet. Ez neki biztos pokoli hosszú 15 év volt. De mára már mit számít? Ők újra együtt vannak mindhárman.
Szóval csak tedd a dolgod ezen a világon. Próbáld meg megkeresni az apró örömöket. Legyenek terveid.
Tenned kéne valamit magaddal?
Igen, tenned kéne....össze kellene szedned magad, mert van egy gyereked, akit fel kell nevelned. Mert neki te vagy az anyukája.
Mond el nekünk :)
Azért vannak itt emberek akik meghallgatnak :)
Ettől a pasitól nem kellene megszabadulnod? Csak mg jobban lehúz téged, egy jó kapcsolat nem ilyen.
A gyerekednek éltetnie kell téged ilyenkor is, ez előre vihetne, pont azt akrtam mondani, hogy alapíts családot, hogy legyen kire támaszkodnod, de már van. Csak nem olyan,a milyen jó lenne ilyen esetben. Vagyis a párod nem, és ennél az is jobb, ha nincs, felszabdulnál, csak nehéz eleinte, meg elhagyni is. Már talán azt se hiszed el magadról, hogy kellenél bárki másnak, így inkább vele maradsz. Ha a pasira anyagiak miatt szükséged is van még, mindenképp jó lesz, ha munkába mész, ha barátkozo és addig is legalább másoktól érezheted, hogy szeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!