SEGÍTSÉG! Anya jobban szereti a tesómat mint engem?!?!?!
anya jobban szereti nővéremet mint engem jó megértem hogy most 18 éves és megy érettségizni hogy büszke rá én meg még csak most megyek középsuliba de azt vettem észre hogy őt egyfolytában dicséri mindenkinek dicsekszik..meg ha anya megy valahova akkor is mindig tesómtól kérdezi hogy megyünk ruhákat vásárolni..nekem meg sajnál mgvenni egy 500 ft-os akármit..már a rokonoktól kapok ruhákat mert anya csak tesómmal megy el vásárolni velem meg sose akar..na jó az igaz hogy amíg itt volt apa addig ő engem jobban szeretett csak mert már ő is látta hogy mennyit sírtam ez miatt..anya azt mondja hogy hülyeség hogy őt jobban szereti..de most is elmentek falat mászni ez ilyen sport már nekik de engem meg se kérdezett hogy van-e kedved el jönni velünk.vagy valami ilyesmi..meg tesóm sokszor szokott kiabálni anyával meg anya is vele de utána lévő nap mindig megnevettetik egymást..én egyszer sem szájaltam anyával vgyis egyszer igen amikor apa elment hogy ő tehet róla.de már lassan minden nap sírok amikor hallom hogy anya meg a nővérem milyen jól elbeszélgetnek meg nevetnek..én mindig csak pótlék vgyok neki ha a tesóm nem megy vele el akkor egyszerre hozzám fut..én hülye meg egyszerre megyek is mert azt hiszem hogy végre jól kijövök majd vele de nem..én sose értettem meg anyát meg ő se engem..és rájöttem arra hogy én régebben nem is voltam tervbe anyáéknál tehát engem nem is akartak..szerintetek mit csináljak?? bocsánat ha sokat írtam csak egyszerűen már nem bírtam mert senki nem hallgatja meg amit mondok..mert rávágják hogy hülyeség..szerintetek is jobban szereti??
15/L.
Szia! Ezzel én is így vagyok, csak én mamámmal érzek így. Akkor telt be a pohár, amikor valamelyik héten tesóm megsértődött rá (7 éves fiú) és ezt mondta neki: Utállak!
Én meg mondom mamámnak, hogy látod hogy beszél veled? És engem hibáztatsz minden miatt.
Mamám ezt mondta: biztos te mondtad neki, hogy ilyeneket mondjon neked.
Na akkor azt mondtam elég volt. Azóta át sem megyek hozzájuk, úgyis veszekedés lesz belőle. Nálam tuti, hogy tesómat jobban szereti. Hát szerintem titeket ugyanúgy szeret, csak te érzed így. Lehet az van a dologban, hogy nővéred 18 és lassan elköltözik és ki akarja használni amíg veletek lakik az időt:-) 16L
Kedves kérdező!
Én is így éreztem a te korodban, de hidd el, szó sincs ilyesmiről. Hidd el, minden szülő ugyanúgy szereti minden gyerekét. Ez csak a tinédzser kor, az érzelmi hullámok. :D Esetleg próbálj meg közelebbi kapcsolatba kerülni anyukáddal. Legközelebb mondd el neki, hogy Te is szeretnél velük tartani! Biztos vagyok benne, hogy nem lesz ellenükre. :)
nálunk is pont ugyanez van csak én 14 éves vagyok a nővérem meg 18 és ő a szép a jó gyerek meg a csinos...egy hülye pláza p..a utálom őt is meg az anyámat is én meg nem vagyok annyira szép meg kicsit duci is vagyok de akkor is múltkor is veszekedtem a nővéremmel és olyan csúnyákat mondott rám hogy dagadt vagyok meg csúnya és el is sírtam magam majd amikor anyához szaladtam mert mondani akartam neki hogy mi volt még ő is elkezdte mondani hogy biztos nem ok nélkül mondta meg valamit csináltam és igaza van a nővéremnek mert tényleg kövér vagyok :((
jah meg engem se visznek el soha vásárolni mindig itthon hagynak meg nem is szólnak :( gyűlölöm őket
1. válaszoló.pont ez az hogy barátnőm is próbál lefoglalni meg elterelni a gondolataimat..de nem megy majsnem minden este sírok az ágyba és azon gondolkozok hogy mit csinálhattam hogy ennyire utál.vagy hogy az a baja hogy élek.
2.válaszoló.az egyik mamámnál pont ez van anyukám anyukájánál ott is a nővérem a jó ha jön a mama hozzánk akkor neki mindig hoz egy tábla milkát nekem meg semmit.jó most ezt nem azért mondom hogy nekem is hozzon mindig ilyeneket de azért jól esne ha néha gondolna rám..és ez anyánál is igaz hogy alig hoz nekem valamit..ja és azt még elfelejtettem nemtudom hogy ki írta még de nemhiszem hogy nővérem egy hamar elköltözne még olyan anyagi helyzetben sem állnak barátja itt lakik nálunk anya szidja hogy már 3 éve lassan itt lakik de ingyen.és nekem szidja őt de ha meg itt van akkor semmi gond meg minden kedves velük..tehát én ezt nem értem..még azon goldolkoztam hogy apához kéne költöznöm de ő se hívott már február óta meghívtam a ballagásomra meg a szülinapomra hogy legalább töltsünk együtt egy napot de amióta elment és a barátnőjéhez költözött azót csinálja ezt tehát sehova se tudok menni és ez is fáj..... megint sokat írtam bocsánat..
lehet azt mondjuk most: hogy ez a tinédzserkor,hormonok,hiszti, de ha belegondolunk neked ez egy lelki gond
ülj le vele beszélgetni, mert ha te nem érzed az ő szeretetéd, akkor gond van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!