Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha anyuék nem...

Mit csináljak, ha anyuék nem adnak pénzt?

Figyelt kérdés

Eddig sose volt gond ezzel, ha kértem kaptam. Most viszont arra hivatkoznak, hogy apa nem kap elég munkát. Szeretnék elmenni vásárolni, ráadásul lelkileg se vagyok túl jól. Tudom, elkellet volna menni diák munkára,de igy nyár közepén már lehetetlen,szinte az összes hely betelt. Nyár elején meg nem gondoltam volna, hogy ez lesz.

Másnak biztos nagyobb problémája is van,de én képtelen vagyok megérteni.

17/L

2014. júl. 17. 22:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%

Felháborítóan súlyos problémáid vannak.

Menj el dolgozni.

Várj, mégegyszer, mert látom, kerekedik a szemed:

D-O-L-G-O-Z-N-I

2014. júl. 17. 22:48
 12/15 anonim ***** válasza:
61%
felnösz és nem hisztizel mint egy 13 éves kis pi'a?
2014. júl. 18. 00:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A jó, de nem használt ruháidat eladhatod erre specializált facebook csoportokban.
2014. júl. 18. 09:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Itt a szülőkkel is lehet probléma,ha eddig csak úgy tömtek pénzel...én el el küldenének dolgozni,hogy tudd miből van a "kenyér"és ezt most nem rossz indulatbol írom,de bizonyára vannak sokkal fontosabb dolgok,mint hogy ruhát vegyél,ha éppen depis vagy!
2014. júl. 18. 12:17
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Vásárolgatni akarsz? Akkor menj el dolgozni, kicsi csillag!

Vagy összeszeded magad és akkor is megpróbálsz melót keresni, ha állítólagosan betelt az összes hely, vagy elfogadod, hogy a szüleid nem tudnak adni.

És igen, másoknak nagyobb gondjaik vannak! Van, akinek enni alig jut! Ha meg lelkileg nem vagy jól, azon segíthet a munka! Eltereli a figyelmed! Nehogy már a szüleid finanszírozzák a shoppingolásaidat...

Én minden nyáron dolgoztam, amikor középiskolás voltam, apám rokkantnyugdíjas volt, anyum takarítónőként dolgozott, így legalább a tankönyveim árát megkerestem és még néhány cuccot is tudtam venni...

2014. júl. 18. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!