Ti mit szólnátok, ha az anyátok előbb adna pénzt a volt férjetek aktuális barátnőjének, mint nektek? Tényleg csak én reagálom túl?
Valószínűleg rosszul esne nekem is.
Azonban a szüleidnek megvan a joga arra, hogy szeressék azt, aki neked már nem fontos.
Ha jól értem, az exed meg a barátnöje BARÁTI kapcsolatban vannak anyáddal.
A barátainak a legtöbb ember elöbbb ad ajándékot, mint a rokonoknak, mert több a közös dolog köztük.
Nekik AJÁNDÉKOT adott, te meg rajta akarsz élösködni! Természetes, hogy visszakéri, amit ad, elvégre - ÁLLÍTÓLAG - felnött vagy, nem kötelessége anyádnak téged eltartani.
Ahhoz meg végképp semmi közöd, hogy MÁS valaki (Akár ex, akár egyéb ismeröse anyádnak) MIRE és MENNYIT költ!!!!
Aha, most olvastam a második szösszenetedet. Ez így már más tészta.
"Szomorú, ha Te a barátaidnak hamarabb adsz pénzt, mint a saját családodnak."
Nem, nem szomorú, és szerintem nincs jogod másokat elítélni, mert nem tudhatod, hogy kinek milyen a családja. és vannak nagyon rossz szülők és nagyon rossz családok is. Az ember a családjába születik, de a barátait választja.
"Nekem ha millióim lennének a bankszámlámon, biztos, hogy a minimálbérből tengődő lányomnak adnám (és még könyörögnie sem kellene érte), nem a volt vejem nőjének, akinek semmi köze hozzám."
Oké, de ez te vagy, nem más ember. Kicsit ki kéne látni a saját fejből is, mielőtt ítélekezel a másik ember felett.
"Nem kell eltartani, köszönöm, van saját keresetem, csak éppen nem találok jobb munkahelyet. Gondolom, te nem 70 ezerből élsz."
Gondolom, ehhez sem nekünk nincs közünk (hogy mennyi a pénzed és mennyi a kereseted) sem pedig neked nincs ahhoz közöd, hogy ki mennyiből él. A kérdésed szempontjából irreleváns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!