Ti mit szólnátok, ha az anyátok előbb adna pénzt a volt férjetek aktuális barátnőjének, mint nektek? Tényleg csak én reagálom túl?
"Nem kell eltartani, köszönöm, van saját keresetem, csak éppen nem találok jobb munkahelyet."
AKKOR meg minek akarnál töle pénzt KAPNI?!?!?! Mert szerintem ez kimeríti az eltartás fogalmát.
"Gondolom, te nem 70 ezerből élsz."
Ehhez semmi közöd, de nekem ennyi sincs!
Bocs, de szerintem a te viselkedésed nem normális.
Minek erőlteted magad olyan emberekre, akiknek nem kellesz? Teljesen világos, hogy csak egy púp vagy a hátukon a gyerekkel együtt, néha kaptok pénzt, hogy befogják a szátokat, és ennyi. Egyszerűen lenéznek. Semmi közöd ezekhez az emberekhez a gyerekeddel együtt...
Sajnálom, hogy egy netes fórumon kell ezt tudatosítanod magadban, de hidd el, a külső rálátás néha biztosabb.
Az hogy anyukádnak a volt vejével normális, baráti maradt a viszonya lehet normális, ha mindenki a szűk környezetben megfelelőnek találja. Mondjuk az, hogy anyaként nem foglalkozik azzal, hogy a lányának ez kellemetlen, az már kicsit gáz. A mostani barátnő csak mellékszereplő, hiszen a volt vejével tartja a kapcsolatot, ha most más lenne az oldalán, akkor azt vendégelné meg anyukád.
Próbálj meg anyukáddal beszélni, hogy neked ez a hármójuk kapcsolata nagyon kellemetlen, és hogy rosszul esik, hogy pénzeli őket (attól függetlenül, hogy mindenki arra költi a pénzét amire akarja). Derítsd ki, hogy neked miért nem ad anyukád, lehet hogy így próbál inspirálni egy jobb élet felé... Legyetek nyíltak és őszinték egymáshoz és akkor megoldódhat ez a félreértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!