Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Esküszöm anyám nem normális....

Esküszöm anyám nem normális. Miért ilyen?

Figyelt kérdés

Kezdem sorolni, mi minden f#szsága volt eddig.

SZÓ SZERINT!!!

-Inkább kidobta a kukába az ételt, minthogy én egyem meg...

-Ha megyek valakivel találkozni, követ...

-Mindenre sajnálja a pénzt...

-Csak elvárásai vannak, de semmit nem kérhetek tőle...

-Nagyon hirtelen haragú, állandóan szinte csak ordibál, vagy emelt hangon beszél...

-Ha nincs igaza, akkor ennyivel oldja meg a vitát:"Vita lezárva"

-Ha kérdezek valami tőle, hogy indokolja meg ennyi a válasz:"Az anyád vagyok nem kell megindokolnom!"

-Ha a saját pénzemből költök rendszerint leb#sz, holott ő abba tényleg semmit nem adott.(Soha nem ad pénzt)

-Ha csak 2 percet kések, mert pl:késett a busz, már leüvölti a fejem.

És még hosszasan sorolhatnám...

2014. júl. 17. 17:07
 1/9 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? apukád mit szól hozzá?
2014. júl. 17. 17:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Most probáld meg felsorolni, hogy anyád mit irna az "Esküszöm gyerekem nem normális. Miért ilyen?" cim alá?
2014. júl. 17. 17:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Apámék elváltak naaagyon de nagyon régen.

Am apámmal is köcsög.

2014. júl. 17. 17:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyád beteg, nem köcsög. Pszichés problémái vannak. Mivel valószínűleg nem fog elmenni pszichiáterhez/pszichológushoz, mást nem tudsz tenni, mint hogy amint lehet, elköltözöl.
2014. júl. 17. 17:22
 5/9 anonim ***** válasza:
legjobb ha minél előbb elköltözöl, keresel állást és haverokkal mész albérletbe.
2014. júl. 17. 17:26
 6/9 anonim ***** válasza:
32%

"1. Inkább kidobta a kukába az ételt, minthogy én egyem meg...

3. Mindenre sajnálja a pénzt..."

Ez nekem eléggé paradoxnak tűnik, mivel a kaja is pénz. Mi a száraz kenyérből is inkább bundáskenyeret csinálunk, mint kidobjuk... :D

Szerintem kezed a helyzetet TE felnőtt módjára. Ha vitatkoztok, mondd, hogy "jól van, anya", olyan hangsúllyal, hogy kiérződjön belőle, hogy nem értesz vele egyet, de ne durván, hogy ne tudjon beléd kötni. (Én anno fiatalabb koromban tökélyre fejlesztettem ennek a mondatnak a hangsúlyozását :D )Honnan van saját pénzed? Dolgozol érte? Zsebpénz? Apukád adja? Ha lecsesz, hogy mire költötted, mondd, hogy legalább nem drogot vettem. (Már ha nem drogot vettél.) ha meg munkából van a pénz semmi köze hozzá, mire költöd! Ha pedig apud adja, akkor lehet nem az zavarja, hogy mit vettél, hanem hogy honnan volt a pénz ;)

2014. júl. 17. 17:29
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem drogozom xd

sokat...

2014. júl. 17. 17:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem elmebetegnek tűnik. Apám is ilyen és én kerülöm, ahogy csak tudom és ha tehetem, nem beszélek vele egy szót se. már nagyon várom, hogy elköltözzek, mert utálok itthon lenni.
2014. júl. 17. 22:09
 9/9 anonim válasza:

Az én anyám is elmebeteg állandóan ordibál velem pedig már felnőtt vagyok..mindenen felkapja a vizet és elhord mindennek h*lye p*csa meg ilyenek. szeretnék már elköltözni ha így megy tovább megbolondulok.:(

De se pénzem se állásom..

2014. júl. 19. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!