Mas hogyan elne meg, ha az anyja jopofizna annak a pasinak, aki tetszik neki?
Figyelt kérdés
21 eves vagyok, es van egy pasi, aki tetszik, viszont anyam ha latja folyton odakiallt neki, hogy szia, mit csinalsz... Nem tudja, hogy nekem tetszik, de azert megis jopar evvel fiatalabb, mint o. Miert kell valaki ilyen riha legyen2014. júl. 16. 17:27
1/5 anonim válasza:
Ha egy ISMERÖSNEK valaki néha odaszól, amikor látja, az teljesen normális. Ez NEM jópofizás, és ez nem rihaság.
Az meg, hogy neked tetszik - magánügyed, vagy jelzed neki, vagy csöndben szenvedsz.
De a kérdésed alapján nem 21, hanem 12 évesnek gondolnálak.
2/5 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy köszönteni, megkérdezni valakit, mit csinál meg hogy van, az rihaság lenne. Vagy ha mégis, akkor én jó nagy riha lehetek..... Bár nem tudom mit jelent ez a szó, sosem hallottam még.
3/5 anonim válasza:
Szerintem te max. 12 éves lehetsz, de közel sem 21°!!!
Meg egyébként is igen komoly bajok vannak a fejedben, ha egy köszönés szerinted már rihaság - habár ilyen szó nem létezik.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem csak koszon neki, hanem jopofizik, hogy jaj mit csinalsz, holott megcsak nem is ismeri. Vihog olyankor, mint egy fakutya. Csaladi korben meg olyan, mint maga a megtestesult sarkany, volt, hogy pofozgatott engem, minden nap legalabb 1x veszekszik velem valamiert.
2014. júl. 16. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!