Miért csinálja ezt az anyám?
Figyelt kérdés
Állandóan ment a vita, hogy menjek el diákmunkára. Nem azért, mert rászorulnánk, csak ő így akar "ránevelni", a pénzkeresésre. Meg hogy most nyár van és egész nap "itthon ülök" csak. Jó, elmentem, beregisztráltam, de azt mondták, hogy most nem tudnak munkát adni. Erre anyám elkezd hőbörögni, és betelefonált a diákszövetkezethez, hogy mi az hogy nincs munka? Utána még veszekedett velem, hogy akkor vállaljak el normális munkát, ne diákot, meg hogy vannak magánszemélyek akiknél biztos tudok jelentkezni... Jah, "egyéb szolgáltatásokért"... Már nagyon mérges vagyok miatta...2014. júl. 16. 16:20
1/1 anonim válasza:
Sajnos a jó nyári diákmelókat már lestoppolják tavasszal, ezzel én is fürödtem be, hogy vártam nyárig, utána meg már "csak" Mekis meló volt. Jó, elvállaltam azt is, mert mi rászorultunk, és kellett a pénz, de tény, hogy jobban örültem volna egy adatrögzítősnek.
Több diákszövetségnél is regisztrálni kell, egy nem elég, mert a különböző cégek különböző szövetségekkel állnak kapcsolatban.
Nem tudom, hány éves vagy, mert nem írtad, de rendes munkát 2 hónapra nem fogsz kapni - már ha nyári munkáról van szó -, mert a cégeknek rengeteg plusz papírmunka.
Ha folyamatos diákmelóról van lenne szó, akkor nehezebb a dolog, mert a cégek meg nem igazítják a beosztásodat a sulihoz. A Meki mondjuk pont igen, de a legtöbb nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!