Mihez kezdjek most ezek után?
Sziasztok, tegnap én írtam ki ezt kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Az a féreg rohant apámhoz elpanaszolni, hogy én szakítottam vele, meg hogy nem költözünk. Apám erre felhívott engem és nekem esett, hogy ne hisztizzek, mert ha már ennyi pénzt beleöltünk a lakásba, akkor már csakazért is oda fogok költözni. Meg hogy kutyát egyébként mit akarok tartani egy albérletben, nem ott a helye, stb. Hozzáteszem egy felnőve 10 kg-s kutyáról lenne szó... Azzal fenyeget, hogy vagy összeköltözök vele, vagy mehetek a híd alá...
Menj a hid ala.
Merthogy nem hiszem, hogy ne lenne az eletedbe barki, aki tudna segiteni.
Vagy a masik lehetoseg, hogy szepen elfogadod, hogy diplom ide vagy oda, a nonek a konyhaba a helye, es ha a ferfi dont, akkor kussol.
Ellenkezo esetben vak komondor.
Akarhogy is, en ebben az esetben semmi esetre sem engednek. Es nem a kutyabol, hanem abbol, hogy nem koltozol ossze olyan pasival, akivel mar szakitottal.
Mert pl, ha osszekoltozol, elfelejti, hogy szakitottatok, es megeroszakol. Mert miert ne?
Középkor..... Apád mondja meg, kivel kell élned?
Gondolom, már vettél magadnak burkát és abban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!