Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám mindig megver. Mit...

Anyukám mindig megver. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátnőim szerint gyáműgyre kéne mennem,de szerintem ez hülyeség ráadásul elég jól élünk nem akarnám magam száműzni egy gyermek otthonban vagy ilyesmi.

Kb 4.osztályban kezdett elhanyagolni az anyukám. 5.-osztály óta minden kisebb-nagyobb hülyeségem miatt megüt,megver,megtép. Nem tudom miért szinte nem megy vele semmire.Már nem is sírok miatta mert mondta hogy azt akarja látni hogy sírok. Most azért ez elég betegesnek és durván hangzik leírva de nem úgy kell elképzelni hogy betört orral és sötét lila testtel járok azért. Mindenért megbüntet. PL: ha mosogatás közben VÉLETLENŰL eltörök egy poharat akkor megüt,hogy biztos direkt csinálom és akkor is nekem kell mosogatni ettől nem lesz kevesebb. Az összes pénzem elveszi. Nagymamámtól és nagypapámtól kapok zsebpénzt mégis Ő azt elveszi pl:egyszer 7.ben nem mondtam el egy 1-est és az ÖSSZES összegyűjtött pénzem elvette. (nem kaptam vissza)

Szerintem ezt nem muszáj elviselnem. Mit tegyek?

16L

2014. júl. 15. 15:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
5%

1. Jujitsu, vagy aikido. Törött vállal anyukád átértékeli az erőviszonyokat.

2. Kimész külföldre apucihoz, oszt neveljen ő.

3. Gyámügy, de ott csak a dedósok árulkodnak.

2014. júl. 15. 20:05
 12/23 A kérdező kommentje:
De amúgy ti ezt komolyan gondoljátok? :D De most tényleg kezet emelnétek arra,aki életet adott (pláne 16 évesen)
2014. júl. 15. 20:11
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ő is kezet emelt arra, AKINEK életet adott...
2014. júl. 15. 20:24
 14/23 A kérdező kommentje:
Sajnos ez igaz de akkor is én nem tudom elképzelni hogy megüssem. És akkor ha meg is ütném biztos akorát kapnék hogy fal adja a másikat. Meg nem hiszem h megoldaná a problémát :// sőt.
2014. júl. 15. 21:05
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Sem az aikidóban, sem a jujitsuban nem kell megütnöd a támadót (anyukádat). A támadó önmagának okoz súlyos (akár végzetes) sérülést.

De amúgy miért nem nevel egy kicsit apuka is? Nyugodtan kimehetsz hozzá1-2 évre, hadd érezze a törődést.

2014. júl. 15. 21:33
 16/23 anonim ***** válasza:

pedig szerintem is ez a megoldás.Egyszer kéne pofán csapnod,utána nem ütne meg többet szerintem,ha elég harcias a fellépésed is hozzá.

De abból ahogy írsz az jön le,hogy ezt nem tudnád megcsinálni.

2014. júl. 16. 12:19
 17/23 A kérdező kommentje:
és ezt miből lehet megállapítani az írásból? Mondjuk már eleve leírtam,hogy nem merném :/
2014. júl. 16. 21:04
 18/23 anonim válasza:
62%

Nem mondom hogy üss vissza, de elviselni nem kell. Amit csinál, az törvénytelen. És nem tudom ismered e azt a törvényt, hogy aki nem jelenti a törvénysértést, törvényt sért. Természetesen ez a Te esetedbem más, mert azzal magyarázható, hogy nem merted jelenteni. Leírtad a korodat. Véletlen fordulat, ugyanennyi vagyok és szintén lány. én viszont nem viselem el az erőszakot a környezetemben, egyik formáját sem. Aki nő létére veri a saját gyerekét, azzal nincs mit megbeszélni. Remélem belátod azt h ez a viselkedésforma rendellenes. (tudod van az anyai ösztön meg ilyenek, egy nőnek nem szabad(na) kezetemelnie a saját gyerekére, meg máséra végképp nem.) Tényleg nem azt mondom, hogy üss vissza, bár azt is hozzáteszem, senki nem hibáztatna mert önvédelem lenne. Azt meg még nem tudom hányszor kell leírni Neked, hogy nem rakhatnak otthonba mett vannak élő rokonaid. Ha ezt nem tudod felfogni, azt nagyon sajnálom, nem fogom szótagolva leírni. Most nagyon bunkó voltam, csak az erőszak mellett a mentális gyengeséget sem viselem jól. Amit pedig jelenleg tanúsítassz-hogy tűrsz a "jó körülmények" miatt, és hogy itt hajtogatod ezt a gyermekotthont, pedig írtuk h jogilag nem rakhatnak oda- ez eléggé ide tartozik. Ott pedig, amikor azt írtad hogy rosszul esne neki ha elköltöznél, komolyan elgondolkoztam, hogy azt a részt konolyan gondoltad e. Mert neked nem esik rosszul, hogy ver? Ezt kicsit gondold át, nem fog megártani. Tudom hogy szörnyen bunkó ember vagyok, de csak jót akarok Neked, és következményeket Anyukádnak. Abba is gondolj bele, hogy talán ha elkoltoznel, akkor lehet hogy ő is átgondolná, hogy ugyan vajon miért lehet. Ha ennek ellenére tovább tűrsz, akkor valóban gyenge vagy. Ha pedig úgy érzed, hogy kibírod még 2 évig, és azért nem jelented, akkor meg tudd, hogy egy törvénytelen esetet hallgattál el.

Üdv, és Sok Sikert: Arien

ui: Nem tudom Te hogy vagy vele, számomra nincs megvetendőbb dolog mint egy gyerekkel erőszakoskodó ember. Szánalmas. Az ilyen emberek nem érdemelnek szeretetet, és tiszteletet sem. Ha betöltötted a 18 at, ezt nyugodtan megmondhatod Neki...

2014. júl. 17. 15:05
 19/23 A kérdező kommentje:

Ahelyett,hogy azt érted volna el,hogy gondolkodok rajta inkább csak lehordtál a sárga földig.Igen gyenge vagyok,de mondtam,hogy anyu régen NEM ILYEN VOLT. Az a lénye csak nem tűnt el valahol mélyen csak ott van és annak kiszakadna a szíve ha csak beállítanának hozzánk,hogy a lánya feljelentette elvisszük. Nem tudom mi legyen magamra jutottam arra,hogy megkérem a nagybátyámat,hogy mondja el neki,hogy foglalkozzon velem inkább ne üssön,mert az kibszottul (már bocsánat) nem vezet engem sehova..

Amúgy meg anyukám a gondviselőm és nem engedné,hogy apámhoz költözzek semmiképpen (személyes ügyek miatt) A magyar rokonaim meg pár száz kilométerrel odébb raknak és nem szeretnék egy egész életet váltani ennyi idősen. Akkor igen gyenge vagyok és kibírok még 2 évet,ha már ennyit túl éltem

Azért köszönöm a válaszokat :)

2014. júl. 21. 19:10
 20/23 anonim válasza:

Valóban tapintatlan voltam, elnézést. Azzal tudon magyarázni, hogy INTJ vagyok. De ezek szerint mégis elgondolkodtál nem? Rendben, tiszteletben tartom a döntésedet, akkor is ha nem éppen ésszerű.

Kitartás, és remélem egyszer rendbejön a kapcsolatotok.

Viszont ha súlyos sérülést okoz, akkor be kell látnod, hogy mi a legjobb döntés.

üdv (előző)

2014. júl. 21. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!