Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akarja, hogy ennyire...

Miért akarja, hogy ennyire önállótlan legyek?

Figyelt kérdés

Most leszek augusztusban 17 éves, de anya úgy kezel, mint egy kisbabát.

A 3 legjobb barátnőm most is elment a Soundra, engem nem engedett el.

Mindenki addig van szórakozni, ameddig akar, nekem 1-2 körül haza kell mennek, pedig általában éjfél körül indulunk el a belvárosba.

Most is mondta pár barátnőm, hogy menjünk fel Pestre, vagy Szegedre vásárolni (Szegedig 1 óra az út vonattal). Nem engedi, mert bármi bajom lehet, miért nem jók azok a boltok, amik itt vannak...

Aztán ma mondtam, hogy jövőre, ha 18 leszek, már elmegyünk a lányokkal a Balatonhoz egy hétre, erre közölte, hogy felejtsem el, attól, mert 18 leszek, még nem enged el ilyen helyekre, meg majd később is tudni szeretné, ha már nem lakom itthon, hogy éppen hol vagyok, mikor érek haza.

Sosem adtam neki okot arra, hogy ne bízzon bennem, nem értem, miért csinálja ezt.

Szerencsére a legjobb barátnőm anyukája nem ilyen, ezért a legtöbb hétvégén náluk vagyunk, mert onnan addig megyünk el, ameddig akarunk, azért sem szólnak, ha reggel 7-kor megyünk haza hozzájuk.

Sőt, még a barátommal is náluk aludtam először együtt.

2014. júl. 13. 18:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Engem 12 éves koromban tartottak ilyen vasszigorban. Pedig anyám nagyon féltős és még testvérem sincs. Viszont én akkor is elmentem otthonról, ha leordították a fejem. Egy idő után már megszokták és gyakorlatilag 13-14 éves korom óta oda megyek, ahova akarok. Szerintem tedd te is ezt. Bár nem lesz könnyű, előre szólok. Sőt, baromi nehéz lesz és nem árt, ha van melletted valaki, akihez el tudsz menekülni, ha teljesen ellened fordul a család. 17 évesen nem normális, hogy ennyire bekorlátoznak!
2014. júl. 13. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!