Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engednek bulizni?

Miért nem engednek bulizni?

Figyelt kérdés
a szuleim a multkori buliba se engedtek ! 18 éves leszek !ha elengednek is mar hamar haza kell ternem ,vagy elakarnak kiserni !! pedig meg sosem voltam megbizhatatlan ! hogyan érjem el h szuleim elengedjenek ???
2014. júl. 11. 01:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ne levélben kérd, az nem működne.
2014. júl. 11. 01:53
 2/13 anonim ***** válasza:
41%
Szia.Én 17 éves vagyok, nálam is hasonló a probléma, de az én esetemben ennél rosszabb.Nem sokat voltam bulizni, az igaz.Legelőször diszkóban általános suli végén volta.Ezalatt a pár alkalom alatt is sikerült eljátszanom a szüleim bizalmát, ugyanis szinte mindig, még ha nem is ittam sokat, de részegen tértem haza.Mostmár nem engednek.De ami azt illeti, mostmár én sem akarok, mert gondolkoztam, és rájöttem, hogy ha alkohol nélkül nem tudom jól érezni magam egy buliba, akkor inkább sehogy.A kérdésedre felelve, a szüleid is biztosan attól tartanak, hogy bepiálsz, vagy isten ments valami baj történik.Saját tapasztalatból mondom, hogy olyan is megtörténhet, hogy valaki kábítószert kever az italodba.Ez velem is megtörtént.Elmentem bulizni, és az egész este ahogy volt kiesett.Másnap az ágyamban ébredtem, és csak akkor tudtam meg, hogy mi történt, a szüleimtől és a barátnőimtől.Több ilyen esetet még véletlenül sem szeretnék.Amikor ez történt, szerencsére nem volt semmi gond, mert végig velem volt egy barátnőm, de sokkal rosszabb is lehetett volna, hogy elvisznek valahová, megerőszakolnak, vagy meggyilkolnak.Több ilyent véletlenül sem szeretnék, én már megtanultam a leckét, ezért is már több mint egy éve hogy nem voltam bulizni.Nem mondanék igazat, hogyha azt mondanám, hogy néha nem kívánkozok, de nekem ennyi mégis elég volt, lezártnak tekintem.Természetesen ezzel téged nem akarlak a bulizástól eltántorítani, csak azt mondom, hogy lehet, hogy a szüleidnek mégis van mitől tartania, itt a helyzet nagyon egyszerű: képzeld azt, hogy te vagy egy apa, és van egy gyereked, lehet, hogy 18 éves, de mégis, csak úgy azt mondanád könnyű szívvel, hogy menyj csak bulizni?Gondolkodj el ezen.Azt végképp ne hagyd, hogy elkísérjenek, annál cikibb nincs.Ha nem vagy megbízhatatlan, mondd el nekik, hogy megbízhatnak benned, nem csinálsz semmi hülyeséget.Szerintem nem rossz, ha hamar haza kell menned.Elégedj meg azzal az időponttal, amit ők kiszabnak, ha hazaméssz időben, és józanul, akkor ők azután is meg fognak benned bízni, és legközelebb talán már nem is mondják meg mikorra kell haza érned.Én azt mondom, hogy ne haragudj ezért a szüleidre.Csak védeni próbálnak téged, aggódnak érted, nyugi.Ez természetes tőlük, jó szüleid vannak.De ezt később meg fogod érteni, mindent megértessz, hogy miért óvtak ennyire, főleg majd akkor, ha neked lesz egy fiad/lányod.Hisz a gyerek a legfontosabb egy szülőnek, akire vigyáznia kell, és óvnia kell őt, az nem számít hogy pár hetes vagy 18 éves, még az se ha 30.Hidd el.Sajnálom, hogy nekem a bulizás rossz oldalát a saját bőrömön kellett megtapasztalnom, de én beismertem, hogy igenis hibás voltam.Tehát, mikor bulizol, vigyázz magadra, ok?Bocsánat ezért a regényért, ha végigolvastad akkor remélem kielégítő választ kaphattál most a kérdésedre. :)
2014. júl. 11. 02:07
 3/13 anonim válasza:
Engem meg nyagatnak hogy menjek... F_szomnak sincs kedve bulikba járni...
2014. júl. 11. 06:26
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem irtad,hogy fiú vagy-é ,vagy lány?Mert nagyon nem mindegy.

Nem olyan régi példa: Pécsett történt, Péntek László éjjel kapta

el a rendőrpszichológus lányt,aki már 150 méterre volt otthonától.

Megerőszakolta,majd megölte, aki egy buliból igyekezett haza éjjel.

Ez csak egy példa.Elképzelhető,hogy ilyenekről a szüleid is

tudnak,és aggódnak,nem?

2014. júl. 11. 06:29
 5/13 anonim ***** válasza:
Ugyan ebben a cipőben járok. Szüleim nem bíznak bennem, kontrollálnak, gyerekként kezelnek. Beszélgess el velük. Kérdezd meg, h őket is ennyire szigorúan fogták -e!? Ha igen kérdezd meg, h mért akarják, h ezt éld át te is? Ha nem, kérdezd meg hogy téged mért akarnak megfosztani az élettől, ők milyen hibákat követtek el annak idején, h téged ennyire tiltanak
2014. júl. 11. 09:24
 6/13 anonim ***** válasza:

Várj míg 18 leszel és menj. :) 18 éves korom előtt engem se engedtek soha sehova. Betöltöttem a 18-at, utána oda mentem ahova akartam, megmondtam, hogy felnőtt vagyok (hozzáteszem én 17 éves korom óta minden ilyen kiadásomra magam kerestem meg a pénzt) és kész.

Miért nem engednek? Mert féltenek. Azt se felejtsd el, hogy 18 éves korodig ők felelnek értek, ha történik valami , ők lesznek a felelősek, nem te! Bírd ki még azt a kis időt! 28N

2014. júl. 11. 10:02
 7/13 A kérdező kommentje:
lany vagyok igen ...de ez mar beteges amit ok csinalnak !!! mar rendesen utalom a szuleim ....egesz nyaron csak a házban :(
2014. júl. 11. 18:11
 8/13 anonim válasza:
Félnek h elkábítanak, és megerőszakolnak, és terhes leszel
2014. júl. 12. 22:27
 9/13 anonim ***** válasza:

A sok marha lepontozó nem tudja,hogy vannak akik

abban utaznak,hogy benarkózzák a kiscsajokat/gina,kata/

Aztán jöhet a parti.Vagy vannak akik erre vágynak?

2014. júl. 13. 08:17
 10/13 anonim ***** válasza:

Most,hogy írod tényleg volt ilyen eset,amikor három

díszpinty a kábult csajjal “foglalkozott“.A negyedik meg

videózta őket.Aztán felpakolták mindezt a netre!

Hát volt meglepetés!Nem szerettem volna a lány helyében

lenni!

2014. júl. 13. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!