Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá anyájékat/mutas...

Hogy vegyem rá anyájékat/mutassam meg nekik hogy ez mindenkinek jó lenne? 14/L

Figyelt kérdés

HOSSZÚ LESZ FIGYELEM!!

Nézzétek el kérlek ha nem ehhez a témához kapcsolódik.

Szóval Budapest mellett lakunk egy kertvárosban 13 éve.Anyukámék elváltak amit nem bánok mert hogy is mondjam nem volt jó életünk.De apa már teljesen normális,van élettársa egész rendes velem szóval most éppen vele minden jó.Én most leszek 8.os és befejezem az általánost utána egy zeneiskolába megyek Bp-re szinte biztos mert nyáron is tanulok már most lesz 8 éve hogy zenélek a sulimban mindegy ez most nem fontos csak higyjétek el hogy szinte biztos már csak fel kell hogy vegyenek(zenében 5,00az átlagom rendes suliban meg 4,7 vagy ,8 már nem emlékszem).

Anyukámnak is van már élettársa velünk él már 6 éve és van egy (fél)testvérem,aki két éves(hugom) és most lesz még egy kis öcsim:)) Na már most a szüleim hallássérültek.(Itt kezdődik a kérdésem).Anyukám még dolgozik szeptemberig aztán ugye megy szülni október végén-november elején.Nevelőapukám most nem dolgozik mert itthon kell lennie ,viszont auchanba menne majd augusztustól dolgozni.Hugom bölcsis stb.

NA SZÓVAL(:D) én amúgy is kollégista szeretnék lenni.És már nagyon unjuk itt az életet viszont anyáék még így se akarnak elköltözni.Komolyan én már annyira elmennék innen csak a suli miatt maradok még 1 évet mert ugye akkor már 1 év az semmi szóval itt fejezném be az általánost.Annyira szeretnék a Balatonra költözni.Annyira jó lehet ott élni nyáron a legjobb de amúgy is jó lehet ott élni minden nyáron lemegyünk és utálok hazajönni onnan egyszerűen imádom.Hugomnak tök jó lenne ott felnőni meg az öcsémnek is,anyukám amúgy is otthon lenne 3 évig most nem mindegy hogy hol van addig ha meg visszamenne dolgozni akkor meg felkelne mondjuk 6-kor bemenne 9-re ottlenne 4ig aztán 7-re már itthon van és akkor vacsora stb.nevelőapukám biztos találna ott is valami nagy üzletet ahol dolgozhat hallássérült is.Én meg ugye koleszos lennék és akkor Happy End.

De nem akarják és nem tudom miért anya mindig azt mondja hogy az nagyon sok pénz hogy oda levinni a cuccosokat(albérletbe mennénk mert ezt a házat nem adhatjuk el amiben most vagyunk mert ikerház,papámé ő nem akarja stbstb)meg stb.De szerintem meglehetne valósítani.:||

Úgy szeretnék ott lakni.

Hogy tudnám őket jobb belátásra bírni.

NAGYON SAJNÁLOM HOGY HOSSZÚ LETT DE NEM LETT VOLNA ÉRTHETŐ.KÖSZI ELŐRE IS A VÁLASZOKAT!:))

14/L

2014. júl. 3. 15:04
 1/5 A kérdező kommentje:
anyáékat*
2014. júl. 3. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

14 éves vagy, pár év és rájössz magadtól, micsoda butaságról álmodoztál most... Az nem úgy működik, hogy a család mindenestől feladja az eddig életét, otthagyja a családi házát, a szülők a munkájukat, és albérletbe(!) költöznek az ország másik részében, csak mert a 14 éves lányuk élvezni szokta a balatoni nyaralásokat...

Inkább örülj neki, hogy lehetőséged van minden nyáron ott nyaralni.

Szóval aranyos, ahogy álmodozol, - kell is, álmodozz nyugodtan - de ne zaklasd vele a szüleidet, mert annak, hogy a szüleid ebbe belemennek, kb. annyi realitása van, mintha azt kérnéd, holnap reggel utazzatok el a Marsra...

2014. júl. 3. 15:11
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ.:) aj pedig olyan jó lenne..:|
2014. júl. 3. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:
90%

A Balcsi csak nyáron jó. Amúgy teljesen kihalt és lehangoló. Nem izgalmasabb, mint bármelyik kisváros.

Munkahely nem biztos, hogy akad azon a településen, így utazni kell a legközelebbi lehetőségig.

Ha Pestre mész iskolába, akkor a hétvégi hazautak meg drágák lesznek és megterhelőek a szüleidnek.

Egy Bp- Siófok diákjegy oda vissza 2200 (ha gyorsvonattal mész, ami hosszabb, mint az IC), de egy Keszthely már 3500. Ha minden héten hazamész, az havi 9-14 000 ft, plusz a pesti 3850 ft-os bérlet.

2014. júl. 3. 15:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem akarják? Persze, hogy nem mert nem körülötted forog a világ édesjányom
2014. júl. 3. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!