Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan dolgozzam fel, hogy ki...

Hogyan dolgozzam fel, hogy ki lettem dobva otthonról?

Figyelt kérdés

Miután apám ott hagyta anyám szépen lassan (részben ezért hagyta ott) elkezdett mentálisan leépülni.

A végefele nagyon látványos volt, és senki másba nem tudott már belemarni, mert mindenki elkerülte, csak belém. A fiába.

Én persze kőkemény voltam, nem foglalkoztam vele, beleadtam a rezsibe és keményen tanultam. De megtalálta a módját, hogy megkeserítse az életem. Rendőröket hívott a lakásra, ügyeket indíttatott el, stb.

Most végül elköltöztem a barátnőmhöz, de annyira egy rossz érzés, hogy nincs semmim és az utcára is kerülhetek, a mentálisan nem ép anyám akkor sem engedne vissza a kis birodalmába.

Hogy értsétek mennyire súlyos a helyzet hozzáteszem, hogy még el is adogatta az ott hagyott cuccaimat, biciklimet, könyveimet, bútoraimat.

2014. jún. 30. 18:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Egyébként nem tudom ott laknak-e még. Amikor nekem mennem kellett, akkor épp beköltözött az egyik barátja. Természetesen gondolom ingyen. Együtt adósítják el a lakást.... csak ugye a "barátnőjének" ahhoz nincs is köze. Jó buli.

Ennyire meg van kattanva. De szíve joga, ő lakása tulajdoni szinten (ahogy nagyon is hangoztatta) azt csinál vele szinte amit akar.... száradjon a lelkén.

2014. jún. 30. 19:53
 12/12 anonim ***** válasza:
kicsit unalmas ez a sztori minden 2-3. hónapban
2014. jún. 30. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!