Szerintetek normális ha anyám élettársa 10 évnyi rezsit ki akar velem fizettetni?
Mondd meg hogy rendben, állsz elébe a bírósági procedúrának és kifizeted amit megítélnek. Valószínűleg üres fenyegetés, hátha betojsz és fizetsz.
Ha ezzel mégis megjelenne a bíróságon úgy röhögik ki, mint a szél. Eleve 18 éves korodig kötelessége anyukádnak ellátni, de utána is még. Ez egy blöff, ha pedig mégsem, akkor egy percig se aggódj, pereljen be.
Az én szüleim sem piskóták, de mindig elcsodálkozok, ha feljövök ide egy-egy kérdést elolvasva.
Ha az én lányom lennél, s ilyet mondana az élettársam azt hiszem olyan pofont kapna, hogy pillanatragasztó sem fogná össze....
Egy nagy rücskös lóf.asz jár neki, nem pénz. És ezt meg is mondhatod neki. Milyen jogon jön ehhez, hogy ilyeneket követeljen? Kié a lakás? Ha anyudé, akkor végképp fogja be a pofáját. Ha az övé, akkor is röhögj a képébe, ahogy az előttem író tanácsolta és mutasd be a középső ujjad.
Mire kéne neki a pénz? K.urvázásra vagy kocsmázni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!