Ti mennyire vagytok őszinték a szüleitekkel? Megbeszéltek velük mindent, vagy inkább barátokhoz fordultok? Akinek nincs meg a szüleivel a lelki beszélgetés amikor szüksége lenne rá akkor mit szokott csinálni?
Szomorú vagyok, hogy vannak akiknek ennyire rossz a kapcsolatuk aszüleikkel.
Természetesen nekem is voltak dolgok, amiket a szüleimmel nem osztottam meg, de ha tényleg tanács kellett, és érett veleményt vartam, nem csqk pletyizés és olyanok amit inkabb egy barátnőel beszél meg az ember, akkor tudi a szüleimhez fordultam, igen, van amivel az édesapamhoz.
Nekem is volt kamaszkoromban rossz időszakom, akkor kicsit eltávolodtunk, de ezek után még szorosabbá valt a kapcsolatunk.
Mindezt úgy, hogy 14 éves koromtól kollégiumban voltam, onnan haza végleg sosem költöztem ( nyarakat leszámítva),hanem a párommalössze, akivel már házasok vagyunk.
27 éves vagyok, de ha valami bajom van, és nem a fjemmel akarom megbeszélni, akkor hívom anyukámat, és a baratnőmet. Nagyon ritkán csak az egyiküket.
Ilyenkérdesek olvasásakor érzem azt, hogy milyen szerencsés vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!