16 éves vagyok és a szüleim nem engednek el, és korán kell mindig hazaérnem, és borzasztó kínos, hogy mindig én lépek le először a társaságból. Nagyon sokszor próbáltam beszélni velük de semmire nem megyek. Mit tegyek?
Én mindjárt 17 évesen akkor és csak akkor lehetek kint akárhol 10 után ha ott alszok barátnőmnél.
16l
16 évesen a szüleid felelnek érted. Az este tíz óra egy 16 évesnek szerintem teljesen rendben van.
17 évesen fél tizenegy, 18 évesen 11 óra.
Ha jól értem, kisebb testvéreid vannak, szülők pedig dolgoznak. Gondold csak el, ha te éjfélkor mész haza, mindenkit megzavarhatsz az alvásban, de lehet, hogy a szüleid le se feküdnének, míg meg nem érkezel. (Az én anyám pl. ilyen típus.) Nekik viszont nincs nyári szünet, másnap ugyanúgy menni kell a munkahelyükre akkor is, ha nem aludtak miattad éjszaka.
Első körben a hétvégékre kérdezz rá a fentiek miatt, és ne az utcán lógjatok, mert úgy én se engednélek sehova el. Ha tudom, hogy amúgy egy normális helyen van a gyerek, akkor kevésbé aggódom, mintha a lakótelepen bandázik az utcán. Pl. menjetek el pizzázni péntek este, a szüleid tudják, hogy ott vagytok és onnan egyenesen hazajöttök, így szerintem nagyobb esélyed van, mintha a vakvilágba mennél.
Amúgy meg közhelyes, de örülj neki, hogy törődő, aggódó szüleid vannak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!