Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kezelnéd az olyan családt...

Hogy kezelnéd az olyan családtagokat akik élőítélettel vannak feléd, ki is mutatják, ráadásul utáljak a gyerekedet is?

Figyelt kérdés
2014. jún. 22. 20:28
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Lehetőség szerint kerülném a velük való találkozást.
2014. jún. 22. 20:30
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Kerülném őket, ahogy lehet. Rokonokat sajnos nem mi választunk magunknak.
2014. jún. 22. 20:31
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Kerülném őket,a gyerekemet meg nem engedném,hogy bármiben is befolyásolják,tönkretegyék a lelkivilágát(akkor is ha kicsi,akkor is ha már nagyobb)!Megvédeném a gyerekemet tőlük!Nekem már nem számítana egy gyerek esetében az,hogy én mit érzek,csak a gyerekem számítana,és mindenáron,tűzön-vízen keresztül megvédeném!
2014. jún. 22. 20:38
 4/10 acelsziv ***** válasza:
69%
Egy pillanat alatt építeném le őket. A családodat nem válogathatod meg de senki nem is kötelezhet a velük való kapcsolattartásra.
2014. jún. 22. 20:41
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Mivel váltottad ki az "előítéletet"? Nálunk is van fekete bárány, harmincéves koráig sem nem tanult, sem nem dolgozott, abból élt hogy minket húzott le, meg boltban lopott élelmiszert... aztán összeállt egy drogos sráccal, ő maga is elkezdett speedet és marihuánát rendszeresen fogyasztani, eközben persze még mindig csak tőlünk kérincsélt, de a drogozásnál meghúztuk a határt, ott azt mondtuk, hogy elég, többet nem adunk. Erre gyorsan teherbe ejtette magát, gondolván hogy akkor majd mégiscsak eltartjuk, de ráfázott, mert csak az anyja maradt mellette, mi még jobban megundorodtunk tőle, hogy ilyen körülmények közé kényszerít egy babát. Most halálra van sértődve és mindenkinek pont ezt mondja, hogy mi gyűlöljük őt is, a gyerekét is, pedig ő csak egyszer-kétszer hibázott... Szóval, nálatok hogyan alakult ki??
2014. jún. 22. 20:46
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Elhatárolódnék, amennyire lehet.
2014. jún. 22. 20:49
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
Kifejtenéd? Vagy csak úgy élted a szent életedet, és egy nap mindenki egyszerre elítélt?
2014. jún. 22. 20:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem tök mindegy, mi a baja vele a családjának, a kérdésre adott választ ne ez befolyásolja. A kérdező annyit akart tudni, hogy mit csináljon, ha bizonyos rokonai ki nem állhatják.
2014. jún. 22. 21:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem mindegy, hogy hogyan alakult ki! Mert ha ő is hibás benne, akkor beszélje meg, kérjen bocsánatot! Ha meg nem vétett ellenük, akkor csak kerülje el őket!
2014. jún. 22. 21:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Én kerülöm őket, régen még jópofiztam, de mikor visszamondta az egyik ismerős, hogy miket mondott rólam, úgy, hogy neki szinte vadidegen volt, akkor megmondtam a páromnak, hogy többet látni nem akarom őket.
2014. jún. 22. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!