Tegnap nagyon ledöbbentem, érdekelne a véleményetek?
Nagyon meglepett, és számomra borzasztó érzés volt szembesülni azzal, hogy egy 17 éves lánynak annyira rossz a szüleivel való kapcsolata, hogy interneten blogban kér segítséget.
Mi lehet az a dolog, ami miatt nem alakul ki jó kapcsolat szülő-gyerek között? Ez még pár évvel ezelőtt nem volt jellemző, legalább is a saját korosztályomban, azt hiszem.
Gondolkoztam azon, hogy a lánynak írok, de nem jutott eszembe semmi olyan, aminek tényleges hasznát veszi.
Szerintetek mivel lehetne neki segíteni a legjobban?
Akit érdekel a blog, az jelezze!
26L
Szia! Nekem 3 tesóm van, 12, 15 és 16 év a korkülönbség. Már nekik se volt jó viszonyuk a szüleinkkel, csak akkor még nem tudtak blogolni, hogy legalább ott kérjenek segítséget. Az ő módszerük az volt, hogy elzárkóztak a szüleinktől, és olyan gyorsan költöztek el, ahogy csak tudtak, de a lelki sebeik megmaradtak. Ennyiből talán jobb ha inkább kiírja az illető a bánatát. Vannak olyan szülők, akik annyira merevek, hogy a gyerek bármit tesz, nem lehet javítani a helyzeten.
19/L
Miért lenne reklámozás?
Nem ismerem a lányt, csak a régebbi blogját, ahol edzésterveket, étrendeket írt, Update-os tapasztalatokat osztott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!