A lányom mostanában nagyon szokatlanul viselkedik. A leírás leírom, hogy mi az, ami megváltozott vagy csak egyszerűen furcsa, mert eddig nem ilyen volt. Mondjátok, mi lehet a lányommal?
‘’ először próbálj beszélni vele, ha elzavar, nem válaszol akkor is
folytasd‘’
komolyan? ha en 2x elmondom h most nem mondom el ha eroszakoskodsz legkevesbe fogom! ha nem szal le rollam meg szajba is verem ha vki ennyire ertetlen.
psicho: anno 1x elmentem, teljesen hulyenek neztek, komolyan olyan degeneralt kerdeseket...
sok emberrel beszelek, ismerem eletuket, stb, tudod az az 1 biztos, ha eroszakoskodsz, biztos nem mondja el, max megjobban elhidegultok.
en kb annyit mondanek, barmibe szamithat rad, ha vmit meg szeretne beszelni, barmikor nyitont vagy, segitesz.
meg 1 barmennyire is hulyeseg, sosem formedj ra, vezesd ra a segitsegre, de sose parancsold ra a nezeted.
hiddel mar par befordult csajjal volt dolgom.
Vagy vele történt valami trauma vagy rájött valami családi titokra, ha van ilyen és ezért van megvetéssel irántatok.
Csak találgatok, mert az én környezetemben előfordult, hogy a gyerek előbb tudta, hogy az apja csalja az anyját, mint az anyuka... és ezzel a helyzettel nem tudott mit kezdeni, felborult az egész kis világa ...
Ez a "korszak" sok kamasznál előjön. Nekem is volt, 14 éves voltam.
A másik magyarázat, amit többen is írtak előttem, hogy depressziós. Azonban ezt kiváltja valami. Családi dolgok, szerelmi bánat, iskolai kudarc, bármi.
Próbálj nyugodt maradni, hívd el cukrászdába, vásárolni, majd kérdezz rá, hogy miért lett ilyen befelé forduló.
De csak szeretettel kezeld, mert a követelőzés még jobban beletaszítja ebbe az állapotba.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!