Normális ez? Vagy velem van baj?
Figyelt kérdés
Nincs valami jó kapcsolatom a családommal. Anyukám szinte semmit nem rud az iskolai életemről. És ahogy látom nem is nagyon érdekli...
13/L
2014. jún. 20. 14:28
1/8 anonim válasza:
Ennyiből sajnos ezt nem lehet megállapítani. Talán ha többet elárulnál a körülményekről. Miért nem érdekli édesanyádat a te életed? Édesapád mit szól ehhez?
2/8 anonim válasza:
Este ülj le hozzá mesélni, hogy mi történt veled, és kérdezd őt is a napjáról. Lehet, hogy komoly gondok gyötrik, és emiatt tűnik érdektelennek.
3/8 anonim válasza:
Ebben a siető világban minden megérthető, ez is. Sok a munkájuk? Ha igen, itt a válasz.
Ha mégsem a munka terheinek a rovásai látszódnak meg a kapcsolatotokon, akkor neked kell közeledned hozzá. Kezdeményezz!
4/8 anonim válasza:
Igen 3-as! Tipikus női hozzáállás! ANYUKA NEM LEHET HIBÁS!
Csak az a kölök! Szánalmas vagy!
5/8 anonim válasza:
Szánalmas? Ki mondta, hogy a gyereket hibáztatom? Az esetleges lehetőségeket vetettem fel.
6/8 anonim válasza:
Jaj 1-es miért nem érdekli az anyukádat a te jegyed?Biztos a kérdező hibája aki még gyerek?Egyszerűen hihetetlen én is egy 13 éves lány anyukája vagyok a gyerek hibája???Micsoda primitivizmus a köbön.Fú de magasröptű kérdezés.Úgy viselkednek egyesek,mintha egy 13 éves irányításra szoruló gyermek lenne a vétkes.Nonszensz.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen, soka munkája, de attól még érdeklődhetne... :/
2014. jún. 21. 14:53
8/8 A kérdező kommentje:
Apukám 7 éve meghalt, így anyukámmal és a hugommal 3-an élünk. Az hogy anyukám nem érdeklődik az nem lenne baj, de a nagymamám is rátesz egy lapáttal (tanulás, házimunka...)
(ezt még a kérdésbe akartam, csak nem volt időm)
2014. jún. 21. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!