Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utál anyum? Nem tudom mi a...

Utál anyum? Nem tudom mi a problémája velem.17/L

Figyelt kérdés
Anyum kb.1 éve úgy viselkedik velem, mintha utálna vagy nem is érdekelném őt. Előtte is sokszor éreztem azt hogy nem szeret. Sajnos anorexiás is vagyok és depresszios is. Apum nagyon sokáig dolgozik és egyedül anyummal vagyok itthon. Sokat hiányoztam a suliból ezért nem tudtam beszélgetni nagyon senkivel. Sok gondom van a betegségem miatt. Próbálok anyuval beszélni erről, hogy hogyan érzem magam, meg másról is szeretnék beszélgetni vele. De őt nem érdekli. Sokszor sírok is és erre azt mondja mit bőgsz már megint fejezd be mert már kikészülök tőled és semmit sem csinálok. Senki sem hallgat meg:( Mindig magával törődik. Most nem azért írom le, hogy annyira számít az a dolog értéke, pénzügyi dolgok de azért rosszul esik. Magának megvette 28ezer Ft-ért egy cipőt. És meg kinéztem magamnak egy szandit, mert a réginek lejött a talpa, már így is többször is ragasztva volt. A szandi került 3200Ft-ba és nem volt annyi pénzem megkértem, hogy segítsen ki 1000Ft-tal és nagyon nem tetszett neki. Minden héten elmegy vásárolni valamelyik márkás ruhaboltba. És ott szokott hagyni több ezer Ft-ot. Az előző héten is voltam a városban vele és egy fekete topott néztem ki, de 5000Ft-t volt és mondja, hogy ez drága ezt biztos nem veszi meg nekem. Meg többször szólok neki, hogy ide beszeretnék menni körülnézni, erre ő azt mondja, hogy elöbb elmegyünk erre és utána visszamegyünk oda, egy frászt direkt sokat nézeget hogy ne kelljen visszamennünk. A másik dolog bármit csinálok leordibálja a fejem: pl.: ásványvízet ittam és a flakon nem az asztal alatt volt hanem mellette. Véletlenül lemorzsásztam az asztalt és felakarom takarítani akkor is már ordibál velem. Ha valamit kérdezek akkor is: múltkor megkérdeztem tőle, hogy miben különbözik ez a süti recept a másiktól és erre is kiabált velem. Lehet, hogy most szerintetek hülyeségeket írtam, de akkor is ez az egész nagyon rosszul esik. Semmit sem enged meg. A suliban is sokat csúfoltak és az sem érdekli.
2014. jún. 12. 11:04
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Anyukadnak nagyon faj, hogy nem vagy egeszseges. Nem tudja, hogy kezelje. Azt hiszem, egy par pillanataban talan meg teged is okol. Elveszettnek erzi magat es az esetet. Mindkettotoknek jol jonne a segitseg.
2014. jún. 12. 11:14
 2/22 A kérdező kommentje:
értem, de beteg vagyok és szeretném ha meghallgatna, de nem hallgat meg és szerinte hülyeségeket beszélek:((((
2014. jún. 12. 11:16
 3/22 anonim ***** válasza:
Tudod miből fakad az anorexia?
2014. jún. 12. 11:17
 4/22 A kérdező kommentje:
fakad?? gondolom ha nemeszek abból
2014. jún. 12. 11:18
 5/22 anonim ***** válasza:

Kérd meg, hogy vigyen el pszichológushoz és találjatok közösen megoldást.

Szerintem is tehetetlennek érzi magát, hogy nem tud rajtad segíteni és rosszul kezeli a helyzetet.

Amikor próbálsz vele beszélgetni, akkor is elutasító veled?

2014. jún. 12. 11:18
 6/22 anonim ***** válasza:
Az anorexia pszichés betegség. A tünete a nem evés, de az oka nem ez.
2014. jún. 12. 11:19
 7/22 anonim válasza:

Szia :) Voltál már orvosnál a betegségeiddel?

Sokan vannak így sajnos. Mindenkinek az életében van ilyen... anyukás is biztos kikészült, bármi oka lehet, nem feltétlenül TE vagy az oka mindennek... nem szabad magad okolnod... mindenképp próbálj vele beszélni!! Ha leállít, elküld, vagy valami, akkor is! Van, hogy neked is ki kell nyitnod a szádat! :(

Hogy valamit nem vesz meg neked... megértem, hogy rosszul esik :( nekem is volt ilyen, nekem az anyukám nem szeret velem vásárolni jönni, ha jön is, csak megáll kint az üzlet előtt és várja, hogy kijöjjek, mintha nem is érdekelné... van ilyen. Próbálj meg munkát találni, hogy ne az ő pénzét kelljen elkérni :/ Biztos ő is értékelni fogja. Biztos vagyok benne, így ismeretlenül is, hogy nem utál téged. :) Nincs olyan, hogy egy anya utálja a lányát. :)

2014. jún. 12. 11:20
 8/22 A kérdező kommentje:

nagyon az....

azt mondom neki, hogy légyszíves hallgass meg ő megerre vágni kezdi a pofákat és először úgy tesz mintha figyelne(kb.2 másodperc) aztán elkedzi hogy haggyam a dedosságaimat és nézi tovább a tv-t.

2014. jún. 12. 11:21
 9/22 A kérdező kommentje:
nem enged dolgozni se. Azt mondja, hogy én biztos nem csinálnák semmit vagy azt se jól.
2014. jún. 12. 11:22
 10/22 anonim ***** válasza:
62%

"Nincs olyan, hogy egy anya utálja a lányát"

Ezzel sajnos vitatkoznom kell. Velem is úgy kezdte anyám 16 éves koromban, ahogy a kérdező írja. Most 29 éves vagyok, és a hétvégén egy családi bulin, kb 30 ember előtt a fejemhez vágta, hogy ő nem szeret engem, gyűlöl, és élete legnagyobb csalódása vagyok. Pedig rendes lány vagyok, támogatom őt ahogy tudom, kifizettem még a hitelét is, sosem bántottam, és mégis ez a helyzet. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy a kérdezőnél is ez a szitu, csak ne éljetek álomvilágban, igenis van olyan, hogy egy anya nem szereti a gyerekét. Sajnos.

2014. jún. 12. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!