Utál anyum? Nem tudom mi a problémája velem.17/L
Kérd meg, hogy vigyen el pszichológushoz és találjatok közösen megoldást.
Szerintem is tehetetlennek érzi magát, hogy nem tud rajtad segíteni és rosszul kezeli a helyzetet.
Amikor próbálsz vele beszélgetni, akkor is elutasító veled?
Szia :) Voltál már orvosnál a betegségeiddel?
Sokan vannak így sajnos. Mindenkinek az életében van ilyen... anyukás is biztos kikészült, bármi oka lehet, nem feltétlenül TE vagy az oka mindennek... nem szabad magad okolnod... mindenképp próbálj vele beszélni!! Ha leállít, elküld, vagy valami, akkor is! Van, hogy neked is ki kell nyitnod a szádat! :(
Hogy valamit nem vesz meg neked... megértem, hogy rosszul esik :( nekem is volt ilyen, nekem az anyukám nem szeret velem vásárolni jönni, ha jön is, csak megáll kint az üzlet előtt és várja, hogy kijöjjek, mintha nem is érdekelné... van ilyen. Próbálj meg munkát találni, hogy ne az ő pénzét kelljen elkérni :/ Biztos ő is értékelni fogja. Biztos vagyok benne, így ismeretlenül is, hogy nem utál téged. :) Nincs olyan, hogy egy anya utálja a lányát. :)
nagyon az....
azt mondom neki, hogy légyszíves hallgass meg ő megerre vágni kezdi a pofákat és először úgy tesz mintha figyelne(kb.2 másodperc) aztán elkedzi hogy haggyam a dedosságaimat és nézi tovább a tv-t.
"Nincs olyan, hogy egy anya utálja a lányát"
Ezzel sajnos vitatkoznom kell. Velem is úgy kezdte anyám 16 éves koromban, ahogy a kérdező írja. Most 29 éves vagyok, és a hétvégén egy családi bulin, kb 30 ember előtt a fejemhez vágta, hogy ő nem szeret engem, gyűlöl, és élete legnagyobb csalódása vagyok. Pedig rendes lány vagyok, támogatom őt ahogy tudom, kifizettem még a hitelét is, sosem bántottam, és mégis ez a helyzet. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy a kérdezőnél is ez a szitu, csak ne éljetek álomvilágban, igenis van olyan, hogy egy anya nem szereti a gyerekét. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!