Utál anyum? Nem tudom mi a problémája velem.17/L
itt mindent megtalálsz olvasgasd és tanulj, mert a problémád nem az, hogy nem eszel!
Én vagyok, aki azt írta, hogy engem utál az anyukám.
Kérdező, szerintem gondolkodj el azon, hogy mi van akkor, ha pont fordított az összefüggés az anorexiád meg az anyukáddal való viszonyod között. Vagyis nem lehet, hogy azért alakult ki nálad az anorexia meg a depresszió, mert már előtte is úgy érezted, hogy anyukád nem szeret?
Anoxeri mi bajod van?? Depresszióra egy féldeci vegyes pálinka, anoxiriára meg finom töltött káposzta.
Túl nagy divat lett a fiatalok körében a anoxéria, meg a diszleszkia, meg az összes ilyen ökörség...
10-es és 15-ös, te vagy a két bulis esküvőt szervező lány?
ne add a kérdező alá a lovat, kérlek!
Nekem is tönkrette anyukám a testemet. Közvetve, de én híztam.
Nem biztos, hogy nem szereti, de szerintem ő is depis, ezért nincsidegzete semmihez, cska,a mi őt nyugtatja meg. Engem szerintem szeret anya, valamennyire, bár nem mutatja ki, és ha bántottak, akkor tovább alázott ő is. Meg nem jövünk ki, ha depim van és mesélek neki, csak még nagyobb öngyilkossági hajlamom lesz, már attól, ahogy beszél.
Tesómmal meg tök jól kijön, ő iádja, ha így beszél vele depiben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!