Hogyan tudnám fejleszteni az önuralmamat, türelmemet a gyerekekkel szemben?
Figyelt kérdés
Minden reggel elhatározom, hogy nem fogok kiabálni velük, és nem kapom fel hamar az agyvizet, de mégsem sikerül! Tudom, hogy el kéne számolnom 10-ig, mielőtt bármit mondok, vagy cselekszem, de egyszerűen olyan hirtelen történnek a dolgok, hogy akkor egyszerűen nem tudok gondolkodni!2014. jún. 20. 10:32
21/27 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy valaki teljesen őszintén leírja a problémáját, belátja hogy ez gond, és akkor minek ilyen indulatosan válaszolni ráadásul minek írni, ha ítélkezésen kívül nem mond a válaszoló semmi hasznosat.
22/27 anonim válasza:
Ja, és még annyi, hogy a férj, az férj, házaspárok között is előfordul, hogy összezorrennek. Voltál már két kisgyerekkel együtt hosszú távon? Igenis, hogy néha az ember elveszti a türelmét, ja, és főleg azok, akik tényleg komolyan veszik a nevelést. . Sokszor embert próbáló feladat. Kérdező :nekem a játszótér, szabad levegő segít sokat, mint írtam.
23/27 anonim válasza:
Te nagyon értetlen vagy! Azt írod néha! De a kérdező meg ezt írja:
"Minden reggel elhatározom, hogy nem fogok kiabálni velük, és nem kapom fel hamar az agyvizet, de mégsem sikerül!"
ÉRTED? MINDEN NAP!!!
24/27 A kérdező kommentje:
Igen, valóban ezt írtam, és igaz is, mert minden napra akadt valami, ami miatt felemeltem a hangom! De igazából ez nem folyamatosan volt, hanem csak mostanában voltak ilyen esetek! De az elmúlt pár napban már sikerült is visszafognom magam! Szóval, fejlődő képes vagyok! :D
2014. jún. 22. 08:44
26/27 anonim válasza:
18-21-22-es vagyok. Nem szeretem, mikor egy anyuka kionti a lelkét és vki ítélkezni. Ennyi. Nekem is volt olyan időszakok, amikor majd'minden nap kiabálta, van ilyen. Nekem egy téli hónapban volt ilyen, amikor itthon voltunk álló nap, a kinti rossz idő és egy kis hörghurut miatt, és hiába kerleltem a kicsit, hogy ne rohangaljon a lakásban, mert aztán a,, kedves''gyermektelen szomszédaink engem fenyegetnek, olyan mozgashianya volt, nem tudtam rá hatni. Ráadásul alig aludt a bedugult orra miatt, így én is kialvatlan voltam, ő viszont mégis úgy tűnt, tele van energiával. Hát én azt a hónapot sosem felejtem el. Azt hittem, kiugrom az ablakon. Van ilyen, elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!