Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak anyukámmal?

Mit csináljak anyukámmal?

Figyelt kérdés
Anyukám az örültbe kerget, csak az jó amit ő csinál, amit én az soha. Soha nem elég a pénz amit beadok a közösbe, ha veszek valamit belém köt, hogy minek az. Még mielőtt jönnétek, hogy költözz el, stb. : hát ez is miatta hiúsult meg, ugyanis nem volt hajlandó lejjebb adni az életszínvonalából, és a végén abból a pénzből kellett a tartozásait kifizetni amit nagymamám spórolt nekem, plusz amit anno kaptam ballagásra stb. Soha nem kérdezte meg, hogy elvehet-e tőlem valamit, csak bejelenti, hogy elvette, elveszi a kozmetikumaimat, mindenben kutakodik. Bezzeg, ha ő vesz valamit az eldugja, nehogy valaki megtalálja, de ha én csinálok ilyet akkor napokig puffog érte. Mit tegyek, már nincs kedvem az állandó vitához?
2014. jún. 16. 18:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Bocs hogy ezt mondom, de ez az egyik legrosszabb szülő. Amint teheted lépj le, és havonta 1x keresd, akkor nincs vita, van magán életed. Különben egész életedben ez lesz, kifog használni és semmibe fog venni, általában ez szokott lenni, persze nem ismerem a körülményeket!
2014. jún. 16. 18:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Miért hagyod magad?
2014. jún. 16. 19:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem hagyom magam, ezért veszekedünk állandóan. A baj az, hogy nem tudok elköltözni, mert az összes pénzemet kivette a bankból a tudtom nélkül, nagymamám őt bízta meg kezelőnek, és ő meg bejelentette a 18 szülinapom után egy héttel, hogy ne tervezzek fősulit, költözést semmit, mert kivette a pénzt, és abból fizette be a tartozásait! De ne aggódjak, majd visszafizeti, de rájöttem, hogy ebből soha semmi nem lesz. Most a tudta nélkül spórolók takarékszámlán, de lassan jön össze annyi, hogy albérletbe mehessek, és legyen vésztartalékom!
2014. jún. 16. 20:33
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Jééééézusom, milyen szülők vannak, te jó ég! :O

A pénzedet ELLOPTA, ezért fel lehetne jelenteni...

2014. jún. 16. 20:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Úgy látszik itt valakit otthon akarnak tartani...

Egyedül élsz anyukáddal?Mert akkor részben érthető is hogy nem akar magára maradni,de ez attól függetlenül nem volt szép húzás tőle.Meg aztán nagy teher lett levéve hogy a tartozások be lettek fizetve?

2014. jún. 16. 21:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen ketten élünk. Hát lehet, hogy neki kisebb teher, nekem annál nagyobb lett, mert már csak ez tartotta bennem a lelket, hogy ha 18 leszek le tudok lépni tőle, de ezzel minden tervem füstbe ment.
2014. jún. 17. 14:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy még,van időd bőven.Anyudat meg csak nyugodtan hagyd egyedül,hogy boldoguljon ahogy tud...Tudod sokan a semmiből költöznek el otthonról,másnak ment Neked is menni fog,csak idő kell és kitartás.

Vagy fogsz egy palit magadnak akihez hozzáköltözöl(egyszerűbb verzió).

2014. jún. 17. 15:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Esetleg javíthatnál a helyzeten ha szereznél neki valami pasit,mert akkor lehet nem veled foglalkozna :)
2014. jún. 17. 15:59
 9/9 anonim válasza:
Én már rég nyakon lőttem volna:)
2014. jún. 30. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!