Sürgős! Szülők, ti elengednétek a 16 éves lányotokat megbízható pár évvel idősebb emberekkel kicsit szórakozni?
Figyelt kérdés
Szórakozás alatt nem drogozást meg piálást értek, hanem mondjuk azt hogy beülnek valahova csocsózni este a szomszéd városban.2014. jún. 13. 13:37
11/12 anonim válasza:
Na mindjárt itt a szünidő.Én a lányomat 23-ig engedni szoktam kint lehet.De általába előbb haza jött.Tudtam hol van kikkel.Egy kérésem volt kisérője mindig legyen,ha nem akad ,teló haza apa megy érte.Most volt először bulizni a szalagavatóján.Sosem vinnyogott menne bulizni.Most már eljár,de mivel egyedül nem jöhet haza szól az apjának megunta menjen érte.Azért egy 16évest ne dugjunk már 21-órakor az ágyba.
12/12 anonim válasza:
Ne aludjon 21-kor, de ne is bulizzon, semmi keresnivalója egy szórakozóhelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!