GeoID apasági teszt eredménye mennyire megbízható? És még egy kérdés.
Szasztok!
Nemrégiben megcsináltam a tesztet.
(Nyálmintából)
Apa-gyermek teszttel.
Az eredmény 99%-hogy az én gyermekem.
Namost.
Én barnaszemű,barnahajú,páromnak barnászöld szem,barna haja van.
És született egy szőkehajú,élénk kék szemű fiú gyermekünk.
Hogyan lehetséges ez,ha egszer az ő családjában is mindenki sötét hajú,barna szemű,és az én családomban is szintén ugyanez a helyzet!!
Már 2 éves a fiam,és rám egyeltalán nem hasonlít semmiben,a szüleim,mint kívülállók,ritkán látják a fiamat,és nekik tűnt fel,h rám egyeltalán nem hasonlít semmiben,az anyjára is csak néhány dologban.
Akkor most ez a 32.000ft-os GenoID teszt hihető vagy sem?
Várom tapasztalataitokat,véleményeket.
Köszi!
Sziasztok!
A szem és hajszín SEMMIT nem jelent.
"az anyjára is csak néhány dologban. "
Akkor az anya sem biztos? :D
Nyugodt lehetsz, a kisgyerek a tied.
Tudod, nekem Anyu és a testvére garantáltan közös apától született, a nagybátyám sötétbarna és barna szemű, Anyu szőke és kék szemű, hófehér bőrrel.
Tesómék egyik gyereke barna, a másik kese szőke kék szemmel, testalkat is különböző, és garantáltan ugyanazok a szüleik.
APu vörös zöld szemmel, a nővére fekete zöld szemmel. Közös az apa.
SEMMIT nem jelent a haj és szemszín.
Köszönöm a válaszokat!
Nem a szem és a hajszínre akartam felktetni a hangsúlyt,hanem arra,h nem hasonlít rám a fiam!
Vagy rám,vagy az anyjára kellene hasonlítania...
És mindenkinek feltűnő,h belőlem semmit nem látnak...
Nagyon jó kapcsolatod lehet a pároddal, ha apasági tesztet csináltattál, csakmert "nem hasonlít rád a gyerek". Könyörgöm 2 éves, mégis miben nyilvánul meg az, hogy nem hasonlít rád a külsőn kívül? Nem szereti a forma1-et és inkább humán beállítottságú, nem a reál tárgyakhoz áll közel? Komolyan nem értem, egy felnőtt ember, hogy tud messzemenő következtetéseket levonni egy 2 éves kisgyerek viselkedéséből...
A teszt szerint a tiéd, a párod veled van, nyilván nem egy prostituáltat vettél el. Akkor meg mi bajod? Netán ott akartod hagyni és reménykedtél, hogy nem kell gyerektartást fizetned utána?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!