GeoID apasági teszt eredménye mennyire megbízható? És még egy kérdés.
Szasztok!
Nemrégiben megcsináltam a tesztet.
(Nyálmintából)
Apa-gyermek teszttel.
Az eredmény 99%-hogy az én gyermekem.
Namost.
Én barnaszemű,barnahajú,páromnak barnászöld szem,barna haja van.
És született egy szőkehajú,élénk kék szemű fiú gyermekünk.
Hogyan lehetséges ez,ha egszer az ő családjában is mindenki sötét hajú,barna szemű,és az én családomban is szintén ugyanez a helyzet!!
Már 2 éves a fiam,és rám egyeltalán nem hasonlít semmiben,a szüleim,mint kívülállók,ritkán látják a fiamat,és nekik tűnt fel,h rám egyeltalán nem hasonlít semmiben,az anyjára is csak néhány dologban.
Akkor most ez a 32.000ft-os GenoID teszt hihető vagy sem?
Várom tapasztalataitokat,véleményeket.
Köszi!
Sziasztok!
Kedves utolsóelőtti válaszoló...
Mielőtt elítélsz valakit,előtte informálódhatnál is,mert semmi sem történik ok nélkül.
Ha te átêlted volna azokat,amiket én kaptjm a páromtól,te egy hónap után menekültél volna tőle,és mielőtt te kitalálnád,h megvolt rá az oka,h úgy bánjon velem mint egy kutyával,előre szólok,h tévednél!!
Nem ítélkezem, csupán leírtam a véleményem. Egy 2 éves gyerek viselkedéséből nem lehet megítélni, hogy hasonlít-e rád, vagy sem. Még sokat változhat és hát még nagyon pici még.
Ha ennyire rossz a kapcsolatotok, és ennyire nem bízol a párodban, akkor szépen váljanak el útjaitok. A bíróság is rendelhet el DNS tesztet, annak már biztos jobban hiszel és ha a te gyereked, akkor szépen fizeted a gyerektartást, ha nem, akkor ezt "megúsztad". De akár tiéd a gyerek, akár nem, hagyd ott a párodat, mert ennek az áldatlan állapotnak csak a gyerek issza meg a levét.
"rám egyeltalán nem hasonlít semmiben,az anyjára is csak néhány dologban. "
Ez jó lehet. Arra gyanakszol, hogy találtátok, vagy a szülésnél elcserélték?
"Vagy rám,vagy az anyjára kellene hasonlítania... "
EZ egy hatalmas nagy tévedés!
Jól van,èrtek én mindenkit,csak a 2 borzasztó év tette ezt velem,mert nem tudom máig sem az okát,h mivel érdemeltem ki, miért kellett lelkileg tönkretennie attól kezdve,miután várandós lett...
Az összes ocsmányszót megkaptam,ami a földön létezik,teljes elfordulás tőlem,teljes hanyagolás,csak adjam le a fizetésem és cső...
Tőlem a kocsmák is csődbemennének,felelősségteljesen dolgozom,szabadidőmben nem a haverokkal lógok,hanem a családommal,a fiammal foglalkozom...Akkor,ezt èrdemeltem??
Azzal is tisztában vagyok,h depresszió,legtöbb nőnél előjön,de 2 éven keresztül folyamatosan?
Szerintem másnak is megfordult volna a fejében ez a dolog,főleg,h mások is megkérdőjelezik,h az enyém-e...
A saját szüleim meg vannak róla győződve,h nem az én fiam,jóhogy belémvan ültetve a bogár...
Ezért is kérdeztem,h a Genoid-s tesztnek hihetek vagy sem!?
Egyébként...
Már 5.hónapja külön vagyunk,természetesen fizetem a gyermektartást,és amennyit csak lehet,a fiammal vagyok...
Akkor itt le is zárnám a kérdésem...
Mindenkinek köszönöm a válaszát!
Sziasztok!
"Ezért is kérdeztem,h a Genoid-s tesztnek hihetek vagy sem!? "
Igen, a teszt megbízható.
De ha továbbra is kétségeid vannak, akkor kérd az apaság megállapítását - a hivatalos DNS tesztnél nincs tévedés. Viszont nem olcsó, ha te vagy az apa, akkor neked kell fizetni.
Szerintem megbízható, de csináltasd meg másik 1-3 megbízhatónak tűnő helyen. Ha ott is ugyan ez az eredmény jön ki akkor hát ez van. Esetleg válassz olyat ahova személyesen is bemehetsz, beszélhetsz, körülnézhetsz.
Illetve igaz erről nem tudok szinte semmi konkrétumot, de külföldön is végeznek ilyet(már ha van rá lehetőséged).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!