Más is szólítja "anyucinak" és "apucinak" a szüleit?
Figyelt kérdés
20 éves leszek de még mindig így szólítom a szüleimet, és ez valószínűleg így is fog maradni. Kiskorom óta így hívom őket és nem tudnék átszokni pl anyára és apára. (mondjuk nem is akarok :P ) Csak érdekelne, hogy más is szólítja-e így a szüleit felnőtt létére? Mert én az esetek többségében az anyu, apu, anya, apa megnevezésekkel találkozom. Nektek mik a tapasztalataitok? :)2014. jún. 13. 13:03
1/13 anonim válasza:
Így szoktad meg, szerintem nem ciki. Én 26 vagyok és anyukának hívom anyámat, de nem sokára mamika lesz. Apukám vagy apa, vagy apu. De, ha másoknak beszélek róluk, akkor anya és apa.
2/13 anonim válasza:
Én 40 leszek, de anyukámat szoktam így szólítani. :)
3/13 anonim válasza:
26 vagyok, igy hivom anyukam, sogornöm is igy hivja aposomat es anyosomat.
4/13 anonim válasza:
Én is szoktam így hívni őket :)
5/13 anonim válasza:
Nálunk "anyuka" és "apuka" 31 éves vagyok :)
6/13 anonim válasza:
Nálunk is anyuka és apuka, bár én néha mondom azt is, hogy anyu és apu. Semmi gond nincs egyikkel sem!
7/13 anonim válasza:
Nálunk én hívom "Anyuka" "Apuka"-ának :) 22 L vagyok.
8/13 anonim válasza:
Én "Anycinak" és "Apinak" szólítom őket; ha beszélek róluk, akkor pedig szimplán anyukám és apukám. Nemsokára 30 leszek, eddig még soha senki nem jelezte, hogy szerinte ez ciki lenne, pedig a barátaim nem azok a köntörfalazós típusok. :)
9/13 A kérdező kommentje:
Ha másoknak beszélek róluk akkor én is azt mondom, hogy anyukám/apukám. Csak olyan furi, hogy nem ismerek senkit aki anyucinak, apucinak szólítaná a szüleit. :) Mondjuk nekem apukám megmondta, hogy őt ne is szólítsam máshogy, mert ő apuci :D
2014. jún. 13. 16:16
10/13 anonim válasza:
nem ciki, bár én akkor alkalmaztam, ha nagyon akartam valamit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!