Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, az anyuci kicsi fia típusú srácokról mi a saját tapasztalatotok? :D
NEM!
Nyilván anyától is függ, van egy haverom, aki nagyon jó kapcsolatban van az anyjával, de az anyja egyáltalán nem irányító, és nem féltékenykedik a fia barátnőire, stb.
Viszont általában az egyfiús anyukák, főleg, ha még egyedül is nevelik a fiúkat, az bizony elég necces. Egyik barátnőm barátjának az anyja pont ilyen, és gyakorlatilag kitiltotta a lányt a lakásból, meg nem engedi el a húszas éveinek a közepén járó felnőtt fiát a lányhoz stb.
Egy átok az ilyen pasi. És sajnos sokszor nem a pasi hibája, hanem az anyjáé.
Az első randi kb 2-3 óráig tartott, sétálgattunk. Ezalatt 14 hívás érkezett a kedves anyától, aki tanítgatta kisfiát, meg faggatta : "Milyen lány?! Össze nem jössz vele! De a kezét sem fogod meg! Kisfiam, le nem fekszel vele! Húzzál haza a következő busszal, amíg be nem megy érted apád!" és ehhez hasonlók. Erre ő: "De anya, neeeee..... igen anyaaaa, jaaaaj anyaaaa...." Mindent hallottam, mert az a csivava visított a telefonba. A srácot meg a hülyék nyugalmával kezeltem, elkísértem a buszhoz, és azóta sem vettem fel neki a telefont, vagy találkoztam vele. Ennek több, mint egy éve.
Ilyet inkább soha. SOHA.
Az én volt barátom és az anyukája utalgattak rá, hogy ők soha nem hagyják el egymást, nem fognak külön költözni.
Komolyan azt hittem, viccelnek.
Nem vicceltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!