Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rossz apa leszek, ha egyszerűe...

Rossz apa leszek, ha egyszerűen nem szeretem az idegen gyerekeket?

Figyelt kérdés

Mert látom a gyerekes apukákat, hogy játszanak a másik gyerekkel játszótéren, meg ha látnak valahol egy gyereket kedvesen beszélnek vele, mosolyognak stb.

Én meg nem vagyok ilyen! Nekem idegenek!

Még a szomszéd gyerekek is!

Én csak oda költöztem, nem választottam szomszédnak őket, de jönnek a kerítésen csüngnek mikor locsolok, vagy nyirok füvet.

Mások elkezdenek velük beszélgetni, hogy sziasztok, higx hívnak titeket?

Én meg hátat fordítok nekik, mert nem akarok velük barátkozni!

Rossz apa leszek ha nem változtatok magamon ilyenné, hogy minfen idegen kisgyerekre vigyorogva simogassam a fejüket?

Egyszerűen nem az én gyerekem úgy érzem, miért foglalkozzak vele?

Sok gondom lesz?

19F

2014. jún. 12. 21:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Pont ugy vagyok mint a 8as. Anyakent en sem szeretek minden gyereket. Sok dolgot jobban megertek es nem akadok ki, de nem szeretek MINDEN gyereket.

Amugy nalunk a volt ferjem voltaz, aki mindig kijott a kisebbekkel,sot gyakorlata is volt, mert a kistesoira sokat vigyazott, vegul apanak megis pocsek lett, mert mas neha jopofizni, es megint mas a 24 oras felelosseg es neveles.

2014. jún. 13. 07:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Szinte még te is gyerek vagy. Ezzel nem megbántani akarlak, de tényleg olyan fiatal vagy, ez változni fog. Az én fiam pár év ugyanígy gondolkodott, és most beszélt arról, hogy nem bánná, ha lenne babájuk lassan. 24 éves lesz és 3 éve vannak együtt a párjával. Meg kell érni rá.
2014. jún. 13. 17:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én míg nem voltam apa, idegen gyereket a kezembe se mertem venni, féltem, hogy leejtem. Aztán mikor lett saját gyerekem, simán leejtettem...
2014. júl. 15. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!