Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy nem engedi,...

Normális, hogy nem engedi, hogy körmöst váltsak? Hogy beszéljek vele?

Figyelt kérdés

1 éve csináltatom meg 2 hetente a körmömet, anya egyik ismerősénél/barátnőjénél. Viszont szinte sosem olyanra csinálja, amilyenre szeretném (pedig viszek mindig képet, pl. most is mondtam, hogy valami szolidat szeretnék, mert megyek ballagásra, erre kifestette mindet másmilyenre, neonos színekkel...), mondtam, hogy rövidek akarok, mert zavar a hosszú, de folyton meghagyja.

Ráadásul drágán dolgozik (4500 ft 2 hetente), nem is túl gyors (legalább 2 órát mindig ott vagyok) és fáj, amikor csinálja a körmömet.

1 hónapja elmentem az egyik barátnőm körmöséhez (fiatal, egyetemista lány), mert nem ért rá az, aki nekem szokta és baromi jó lett a körmöm, olyan lett, amilyet akartam és nem is volt drága. Átszeretnék hozzá menni, de anya tegnap összeveszett velem ezen, mert szerinte folyton variálok, miért nem jó ez a körmös, nem igaz, hogy nem tudom békén hagyni...

De most miért kell velem ezen összeveszni?

Ez nem éri meg nekünk, szinte sosem olyan, amilyet akarok és drága is.

Mondtam, hogy akkor ne kérjen időpontot, majd felhívom én a lányt, erre közölte, hogy meg ne próbáljam, mert akkor semmilyen körmöshöz nem fogok menni.

2014. jún. 12. 17:32
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
De azt sem engedné szerintem és még meg is sértődne pluszba... Nem engedi, hogy dolgozzak.
2014. jún. 12. 17:50
 12/28 anonim ***** válasza:
64%
Mi köze anyukádnak ahhoz, milyen körmöshöz jársz? Basszus, megáll az ész... Normális??
2014. jún. 12. 17:52
 13/28 anonim ***** válasza:
35%
Úgy sajnállak! :|
2014. jún. 12. 17:59
 14/28 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem anyukád tényleg nem szeretné megbántani a manikűrös nőt, akihez most jársz. Ezért is van ez a nagy cécó.

Nem hívjuk körmösnek a manikűröst, mert szegény nem egy állatorvos vidéken, aki lovakat patkol!

A megoldás egyszerű: minek jársz egyáltalán manikűröshöz? Gondolom, nem műkörmöd van, hiszen kislány vagy. Kifesteni meg te is ki tudod, meg szépen levágni, körömágybőrözni. Szerintem remek vasárnapi program egy sorozat előtt ülve.:)

Vagy pedig járj a régi nőhöz, csak próbáld valahogy meggyőzni, hogy te nem olyat szeretnél, amit ő csinál.

Vagy lázadhatsz is, és elmehetsz az új lányhoz, de anyukádat megszégyeníted azzal a manikűrös előtt, és veszekedni fog veled.

Meg kell tanulni, hogy az életben néha nyelni és jópofizni kell...

2014. jún. 12. 18:12
 15/28 anonim ***** válasza:
72%

Nem igazán értelek, én műkörmöt szoktam csináltatni, 4 hétnél gyakrabban egyszerűen nem kell, és aki 1,5-2 óránál gyorsabban megcsinálja, az nem végez normális munkát.

Ja, és az alap, hogyha netán nem olyanra próbálná csinálni, ahogy én akarom, eleve szólok neki, tehát esélye sincs szolid helyett neonosra festeni, plusz nem is fizetek addig, amíg le nem reszeli az általam kért hosszúságra.

Hány éves vagy, hogy ennyire be tud palizni a csaj?

2014. jún. 12. 18:16
 16/28 A kérdező kommentje:

16 éves vagyok, annyira nem kislány...

Azért járok, mert amúgy undorítóak lennének a körmeim, régen mindet szinte véresre rágtam, most csak azért nem teszem, mert nem bírom leszedni, de ha szerencsém van és picit sikerül az oldalát lepiszkálnom, azonnal nekiesek.

2014. jún. 12. 18:17
 17/28 A kérdező kommentje:
Nekem nem bírja ki a 4 hetet, 2 hét után már le van nőve nagyon és látszik.
2014. jún. 12. 18:17
 18/28 anonim ***** válasza:
87%

Ha anyukád fizeti, akkor ő döntheti el.

Ha te fizeted a saját pénzedből, akkor egyszerűen válts manikűröst.

Vagy pedig megcsinálod magadnak. Nem olyan nehéz.

2014. jún. 12. 19:05
 19/28 A kérdező kommentje:
A kézügyességem kb 0, nem szerencsétlenkednék vele inkább...
2014. jún. 12. 19:06
 20/28 anonim ***** válasza:
29%

Talán én vagyok a hülye vagy a bunkó,de szerintem amíg anyud fizeti mindezt,addig igenis van beleszólása.Nyilván nem szeretné megbántani a barátnőjét,ezért is veszi ennyire a szívére a dolgot.A másik,hogy ez nem éppen egy olcsó mulatság,ami miatt szintén lehet feszült az anyukád.Ha te keresnéd meg rá a pénzt,azt bizonyára értékelné,és akkor ahhoz mehetnél,akihez akarnál.

Egyébként pedig ez legyen az életben a legnagyobb gondod!

2014. jún. 12. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!