Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elegem van, lépni fogok! Megéri?

Elegem van, lépni fogok! Megéri?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok lány vagyok, az anyámmal elég rossz a kapcsolatom ( nem csak nekem,testvéreimnek is) .Most jutottam el arra a pontra,hogy elmegyek itthonról.Nem szoktunk beszélgetni,mert nem tudok vele miről,én próbálkozom,de látszik rajta,hogy nem érdekli amit mondok.1 éve van egy párkapcsolatom, a barátom szeretné,ha hozzájuk költöznék,mert látja rajtam,h milyen rosszkedvű vagyok,amikor itthon vagyok.mellesleg utálok itthon lenni.Szeretnék továbblépni, megéri !?
2014. jún. 11. 19:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Arra vigyázz, hogy két szék közül nehogy a pad alá ess!
2014. jún. 11. 20:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Vágj bele szerintem tök jó lesz :) csak ne felejts majd el besegiteni a hazi munkaba meg ilyesmi de gondolom ezt te is tudod, esetleg ha dolgozol (majd egyszer) belefizetni a rezsibe vagy venni néha kaját stb :)

Én is 21 vagyok és a baratommal lakok bár mi albérletbe, nem szülőknél. Szerintem 21 evesen ennek semmi akadalya sőt itt az ideje :)

Csak otthon ne úgy tálald h "elegem van lelépek" hanem hogy felnőttnek érzed magad és szeretnél összeköltözni azzal akit szeretsz és az anyukája felajánlotta hogy hozzájuk költözhetsz és ez olyan jó ötlet legalább tanulsz egy kis önállóságot :)

2014. jún. 11. 20:17
 13/15 anonim ***** válasza:
ha mész,veszekedés nélkül menj.nem kell Anyádat megsérteni. Ki szeretnéd próbálni az életet a barátoddal.Ne zárj be minden kaput mögötted.
2014. jún. 11. 20:45
 14/15 A kérdező kommentje:

Persze, hogy segitek majd a házimunkában és a rezsibe is adok,ez egyértelmű.

Én nem szeretném bezárni magam mögött az ajtót, de ez nem csak rajtam múlik, hogy veszekedèsmentes legyen.

Köszönöm a válaszokat

2014. jún. 11. 22:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Kereső vagy vagy tanulsz?
2014. jún. 12. 02:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!