Miért ilyenek a szüleim? Miért nem tudják elfogadni hogy nem szeretem a szoknyát és inkább sportos vagyok mint plázabolond?
Azért, mert szoknyát veszel nem leszel plázabolond..
/ speciel utálom a plázakat, mégis szinte mindig szoknyát viselek, amióta az egyik állásomban elvárás volt hozzászoktam, szeretem/
Az alkalomhoz illően kell öltözni, ami ötvözheti a te stílusodat ( bár AZ alkalomhoz nehéz a sportcipőt beilleszteni)
Farmer, póló nem illik..
Lehet egy elegánsabb póló nem farmerrel, hanem más nadrággal...aztán akkor alkalom is megvan, szoknya sincs..
Viszont nálunk a bankettre konkrétan minden lány "egyberuhában" volt, kis túlzással kisestélyiben, és annak megfelelő nadrágban, aki nem szoknyában ment...
Remélem, a ballagásra nem vmi nagyon sportos póló-farmer kombóban készülsz, mert az gáz - illetlenség,tahóság. Próbáljatok meg kiegyezni egy élére vasalt, elegáns nadrágban inkább.
Az meg megint más kérdés, hogy hogy lehetsz annyira szűk látókörű, hogy sztem az rögtön plázabolond meg pucckirálynő, aki szeret nőiesen öltözködni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!