Anyakomplexus lehetseges?

Figyelt kérdés
A parom eleg erdekes modon viselkedik neha. Amikor megismerkedtunk nagyon sokszor a pici, cuki nok/lanyok tetszettek neki. Nos en nem ilyen vagyok, de imad. Arra gondoltam, hogy lehetseges, hogy egy fajta hatalmi dolog munkalkodik benne ilyenkor? Az edesapja nevelte tinedzser koratol, mert az edesanyja elhagyta oket. Vagy miert tetszenek neki az ehhez hasonlo lanyok?

2014. jún. 4. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk mert ilyen az ideálja?

Mindenkinek van egy adott testfelépítés, kiállás, amire azt mondja, hogy na igen, ez már döfi.

Attól függetlenül, ha a párunk nem ilyen, találhatjuk ugyanolyan vonzónak, stb.

Nem hinném, hogy lenne itt bármilyen komplexus.:D

2014. jún. 4. 22:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a milfeket 18/f
2014. jún. 4. 23:23
 3/4 anonim válasza:

Igyekszem nem sértőre fogni.Szóval adott férfi annyira megkedvelt, hogy téged választott, annak ellenére, hogy nem illesz az általános ideáljába.Ez azért van, mert téged szeret, önmagadért, és nem mert hasonlítasz xy-ra, vagy valamiféle elképzelt "álomnőre".Erre elkezdesz azon aggódni hogy anyakomplexusa van...Komolyan, csinálhatunk mi bármit is anélkül, hogy amögött hátsó indíttatást lássatok?

Érdekes módon viselkedik.Ezt nem fejtetted ki, ennyi információból meg képtelen vagyok kikövetkeztetni, mire gondolsz.

2014. jún. 5. 00:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehetséges, de ne törd magad ezen. Szeret téged, legyen ez elég. Az, hogy annak idején kiket imádott...mit számít? Sokszor az úgy van, hogy van, akiért lángol az ember, és van, akivel boldogan tud élni.
2014. jún. 5. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!