Kijelenthetem apámat a lakásból? Nem bírom már elviselni.
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy apámmal és a 19 éves húgommal élek együtt. A lakás 50-50%-ban az enyém és a testvéremé, apámnak nincsen haszonélvezeti joga.
Én 23 éves vagyok, van egy 2 éves kisfiam is, teljesen tönkreteszik az életem. Apám világéletében egy semmirekellő volt, soha sem dolgozott. Pénzt is örökültünk anyámtól, az én részemet elutalta magának. Elegem van belőle, én elköltözni egyelőre nem tudok és nem is szeretnék, miután fele részben az én lakásom és apám az, akinek semmi köze hozzá.
A kérdésem az az lenne, hogy létezik-e még olyan, hogy kényszerkijelentés és ha igen, kellünk-e mindketten hozzá a húgommal?
Előre is köszi a válaszokat!
2014. jún. 4. 21:20
11/13 anonim válasza:
Ez így ettől bonyolultabb helyzet, ugyanis akkor lehet így kijelenteni valakit, ha van új cím, ami be is fogadja. Csak így minden nélkül nem szűnhet meg valakinek a címe. Ügyvédet kell megkérdezni, mit lehet ebben az esetben tenni.
12/13 anonim válasza:
A főbérlők ezért nem tudják kirakni a bejelentett albérlőjüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!