Hogyan beszéljem meg vele? Megszeretném győzni, de nem tudom hogyan.
Szeretném kipróbálni a marihuánát. Viszont szeretném, hogyha édesanyám is tudná. Eléggé lazán vette mikor először részegen mentem haza meg mikor megtudta, hogy cigiztem. Megbeszéltük és szülinapi pénzemből vehettem egy vízipipát.
Viszont a "drogok" ellen van. Teljesen. Kisebb koromban azt mondta, hogy ha megtudja, hogy drogozom feljelent és akkor legalább nem ölöm meg magam. Szerintem még mindig ezen a véleményen van.
Viszont utána néztem és szerintem jobb, mint az alkohol vagy a cigi. Mármint a fűnek, a rekreációs célon kívül, vannak pozitív hatásai (tudom negatív is meg minden, de a másik kettőnek szinte csak az van). És ha a dílerrel van baj, akkor meg is tudom termeszteni azt a keveset.
Szóval szeretném megbeszélni vele ezt a dolgot és ebben szeretnék tanácsot kérni.
18/F
"De nagyjából azért inkább maradok az italnál"
Ízlések és pofonok, nekem személy szerint hányingerem van a piától. Meg az érzés maga is olyan... "buta". Inkább a zöldet preferálom, persze csak mértékletesen. Amúgy alkohol mérgezésbe szerinted hányan halnak bele évente?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!